EbruSamet
Buraya Doğum hikayemi yazmak için sabırsızlananlardandım bende acaba nasıl bir hikaye beni bekliyor derken (39+4) 15.12.2018 günü bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başladım yani ben dürtersem cok yavaş bi hareket oluyordu cok aktif hareketlerini hisseden biri olarak (normal son haftalar diyenlere iyiki kanmamışım bir günde hareket değişmez cünkü) endişelendim akşam 6ya kadar hareketlerini saydım toplasam 5 halbuki bu 10 olmalıydı daha fazla dayanamadım doktorumu aradım hastaneye geçip nst çekilmemi istedi çekildim hareketi cok yavaştı nst de doktoruma haber verildi bi nst daha istemiş çikolata ve meyvesuyu tüketmemi isteyip yedim ve ikinci nst de aynı sonuç doktorm hemen hastaneye geldi ultrasonda görmek istedi veeee hareket yavaşlığını gördü sıvısı da azalmıştı seni bu şekilde gönderemem yarına nolur bilemem Bebek kalasını da yapmış olabilir bu gece alıcaz dedi eşimle bize bir heyecan tabiki 40 dakika içinde Doğum Ekibi toplandı ve spinal sezeryana alındım 9.30 gibi. iyiki hemen alınmışım Doğuma kakası ucundaymış bizim kızın😁 güzel bi Doğum oldu bebeğimi sağlıklı bi şekilde olduğunu gördüm (10:16 Doğum saati) sesini duydum öpüp koklamama izin verdiler sonra babasına götürdüler kızımı bende 15 dk sora odaya getirtildim biraz ağrım oldu odaya alındıktan sonra oda kum torbasına bağlıyorum 🤦🏼♀️ sabah 7:30 da yürüttüler cok zorlanmadım acıyor deyip sakın yürümemezlik yapmayın bidaha cesaret edemezsiniz 1.5 gün yatıp taburcu olduk mis kokulu kızımla evdeyiz bugün 4. Günümüz 🥰
Hastanede kullandıklarıma gelince ben iki uzun kol gecelik bi tane de pijama takımı almıştım nolu nolmaz diye ama kesinlikle Önerim uzun kol bi gecelik olmamalı zaten hastaneler çok sıcak (farıdım) ve iki gecelik yeter pijama takımı seseryanlı biri olarak gereksizmiş dikiş yerlerinize değecek diye ödünüz kopuyor 🤭 kesinlikle depend derim ben cok aldım yanıma ama 2 tane kullandım (bu kişiye göre değişir benim kanamam cok olmadı) Sonra pede geçtim. Sütüm hemen gelmedi sarı su çıkıyordu ama hep verdim emme refleksi kuvvetli olan bi bebekti emdi şimdi artık sarı süte döndü ama yeni yeni artış gösteriyor sütüm o yüzden sarılık olmaması için mama takviyesi yapıyoruz şimdilik inş sadece anne sütüyle devam edicez🙏🏻 Aklıma gelenler şimdilik bunlar sormek istediğiniz bisey olursa seve seve cvplarım burda güzel zaman geçirdim ama buraya kadarmış haydi ben happy kids’e keyifli forumlar diliyorm anneler♥️