Nesaras Kızlar nasıl gidiyor durumlar ❤️ 33 haftada kilolar nasıl bebişlerin ? Kaç kilo olması lazım Bizim de yarın görüş günü bakalım kaç kilo oldu 🥹
merii10 Nesaras iyi gidiyor şükür ama artk baya agirlastgimi hissediyrm ve bebek hareketleri eskisi gbi yoğun değil dha çok sertlesmeler ve kndini toplamalar var sizde durumlar nasıl
huzunkovankusu Nesaras 34+3’deyiz. Acayip çatı ağrım var ya. Hele bugün süründüm resmen 😢 Hareketler ağırlaştı. Arada toplanıyor karnımda. Bi de hastalık atlattım. Hatta atlatamadım. Nefes alamıyorum uyuyamıyorum 😢 En son 2400 gr dı oğluşum.
Nesaras merii10 evet bende de öyle ayaklarım taşımıyor sanki artık yatak da dönmek zaten eziyet gibi 😬birde rahmime baskısı bu ara çok fazla
merii10 Nesaras ayakları asagidaysa hareketler dha çok rahimde hissediliyor baskı artiyr bnmki bas aşağı pozisyona dönmüş
ElifKarata merii10 evet canm ama endişe etmiyorum uyuyorlar son aylarda daha cok 🥰😇🥰 bide yerleri de daraldı iyice tepinemiyorlarda
merii10 anonimgelin insalah bebeğiniz biraz dha bekler haftaniz çok erkn degl dayanır bnce 36 37 lere kdr ilaclarla
Sinemarya58 Nesaras 32+6 oldum 2 gün önce 2.650 boyu 47 cm di erken doğum olacak %90 bebek haftasına göre büyük açılmam başladı bakalım ne olacak 🕊️
Dilara_erc1 Sinemarya58 bizde 31. haftaligiz kilomuz 2500 gramm 45 cm doktorum haftasina göre iri dedi ama erken dogumla iligli konusmadi sadece tedbir amacli ciger gelistirici vurdu.. umarimm erken dogum olmaz.. 🙄
merii10 anonimgelin çok garip iğne yada.progestan veriyorlar böyle durumlarda önlemek icn. bnce başka bı doktora dha görünün en kısa zamanda