Sevilmesebebi Dlk4154 bizim de öyleydi canım her testi yaptırdık sade sperm düşüklüğü vardı keçi boynuzu pekmezi içti devamlı 3 sene sonra hamile kaldım rabbim nasip eder çok takmamaya çalış çünki insanın psikolojisi bozuluyor
Esomami Dlk4154 aynen oyle canim bizim pek durumumuz yoktu ozaman o sperm guclendirici cogaltici ilaclar aylik 600 700 tutar dediler neyle alcaz bende senin gib8 umidimi kesmistim ama esime hc belli etmedim olsun nasibimizde yokmus napalim dedim ama nasip iste canim suan 2.ye ham8leym 2side tedavisiz kendiliginden olduu
Dlk4154 Esomami ilaçla tedavi olabilceni bilsem paraya acımam galiba şuan mecbr kalrsam tedaviye ne kadr lazmsa bulrz o parayı bi şeklde ama işte yetrki olsn. Beklenmedk bi olay olnca insan bian napcanı şaşırıyo hersy bitti gibi geldi dün bana sonucu öğrenince 😔 şimdi araştrnca belki bi umut vardr diye teslli bulyrm
Esmaakdag Dlk4154 sperm sayısını yükseltmek ıcın macun var aktarda yengemgıl falan kullandı faydası oldu aşılama ıle bebek sahibi oldu
Dlk4154 Esmaakdag hakan özkul diye birisi var bitkisel tedavi. Bide onu denicem inşlh onun ilaçları fayda eder
petitehatunn Dlk4154 moralini bozma rapor çıkarttırıp devlet hastanesinde yaparsın. normal yoldan sperm bulamazlarsa ameliyatla eşinden sperm bulabilirler. umutsuz olma bu konuda
Dlk4154 petitehatunn inşllh olurda sperm olsaydı testte çıkmazmıydı ne biliym bu konuşrda gercktn bilgm yok
ozgeege Dlk4154 canım eğer sende çalışıyorsan belli bi ssk günün varsa devlet tüp bebek için destek veriyormuş ilk denemeye yüzde 30 yardımda bulunuyor diye biliyorum bi internetten bak canım inşallaaah güzel haberlerini alırız burada 🙏🏼🙏🏼
ZehraS Dlk4154 iyi geldiysem ne mutlu canim bende bes sene bebek yolu bekledim esim amaliyat da oldu sperimleri zayifdi tup bebek yontemiyle hamile kaldim bende canim suan 34 haftaligiz.İnsAllah Allahim senin de yuzunu guldurur
cilm Dlk4154 allah yardımcın olsun canım. bütün isteyenlerin yardımcısı olsun.. çok zor bi süreç bende yaşıyorum aynı süreci.. rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. evlat hasretiyle sınamasın.. içini kalbini ferak tut.. derdi veren rabbim dermanıda verir elbet... 🤗🤗 sen kalbini aklına kötü şeyler getirme iyi düşünkü iyi olsun😘
Buseamaikizlerburcu Dlk4154 spermi hicmi yok yoksa yavasmi yani tup bebek de yaptirablrsnz ameliyt olabilir burda doktorun ne dedigi onemli hic olmucak sizin cocugunuzmu dedide sen bu piskolojiye girmissin sacma dusunme bnce herseyn bi caresi var Rabbim verecek olduktsn sonra ikinizdede sorun olursa verir
preggie Dlk4154 sevindim, destek ol ve kal esine. Sinaviniz bu demek ki. Nekadar dikkatli ve dogru davranirsan, okadar iyi cikarsiniz bu sinavdan Allahin izniyle. Allah sizede evladiniza kavusmayi nasip etsin, saglik ve sihhatle insallah!
Buseamaikizlerburcu Dlk4154 cnm tip cok illerledi Allahtan umit kesilmez hic ummadgn bi anda yuzun guler insallah
bebekteyaparimkariyerde Dlk4154 canlı tek bir sperm bile annede döllenme yaratabiliyor oyüzden sakin ol.şahidiyim bu olayın canlı tek spermle iki çocuk annesi olanı biliyorum.üstelik ilki operasyonla ikincisi kendiliğinden oldu.sonuçların bi çıksın ona göre doktorlar izlenecek yolu gösterir .
bebekteyaparimkariyerde bebekteyaparimkariyerde canısı zor bir durum biliyorum ama ilk önce psikolojik olarak kendini topla ve dağa sonra eşinin toparlanmasını sağla en sonundada eşin sigara alkol ne varsa herşeyinen az altı ay bıraksın ve ganoexel diye bir besin takviyesi var kapsül şeklinde ve kahvesi var besin takviyesi olduğu için yan etkisi veya bir zararı yok.araştır güzelce reyşi diye bir mantardan üretiliyo ve bir çok hastalığa iyi geldiği kanıtlanmış bişey.biraz reklam gibi oldu ama kullananları biliyorum çok etkisini gördüler.oku iyice araştır çevrende bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa onlarda anlatsın ben biraz araştırmıştım farklı bi konu için ama hatırladığım kadarıyla erkeklerde siperm arttırıcı özelliği olduğunu hatırlıyorum.
aslhnyz Dlk4154 eşinizin rahatsızlığından bu şekilde ben anne olamıycam diye bahsetmeniz çok kırıcı bence öncelikle biz de bu konuda sorun yaşamıştık başta ama bir gün bile eşime yansıtmadım bunu kendi kendime bile konuşmadım bu konuyu dert etmedim kendime kaşımı karartmadım ki eşim üzülmesin diye biz evlenirken boşuna iyi günde kötü günde demiyoruz bu günler için sarf ediliyor bu sözler Allahtan ümit kesilmez dua ettim sadece rabbim sen bilirsin sana isyan etmekten sakınırım sen hayırlısını ver hakkımızda dedim hiç beklemediğim bir şekilde hamile olduğumu öğrendim siz de ümitsizliğe kapılıp hem eşinize hem kendinize bu yükü yüklemeyin yanında olduğunuzu gösterin söyleyin demiyorum içiniz bu şekilde düşünürken diliniz ne dese boş gerçekten çocuğunuz olmayacaksa bile yürekten sarılın eşinize siz bir üzülüyorsanız o bin üzülüyordur bunlar erkekler için daha zor konular rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle,mutlulukla dolar yuvanız
Dlk4154 aslhnyz bende belli etmemeye çalşyrm ama kendisi çaresini düşnmk yerine içmeyi tercih ediyo🤷🏻♀️ herşeyide ben alttn alırsam nasl yürür bu bilmyrm ben anen olmk istyrm uğraşyrm ama olmasada isyan etmiyrm hergn duamı ediyrm Allah kabul etsin
aslhnyz Dlk4154 kenzül arş duasını okuyun bir de namazı var onun gerçekten halis niyetle yapın ben çok faydasını gördüm