Rabiapnr ewet çok haklısın kuzucum bende eşimde sorun oldunu öğrendimde eşim o kadar üzülmüştüki oysaki kayınvaldem falan hep bnim çoçğum olmuyo gbi laflar sylemişti
Hatta eşim ble bi kaç tartsma srasında szde sinirle söylemişte olsa hep sanki sorun bende gbiydi o gun doktra gttik sorun bende diyoruz kesin ben tedavi olcam snra doktr baktı hiç sorun yok tahlil istedi eşimdende sperm testi neyse snçlar çıktı biz doktra gttik ama hala sorun bnde diye düşünyruz snra öğrendikki eşimde ben dedmki hiç üzülme olmasa olmuyo dunyanın dnu degil tedavi olursun olmasa yine olmaz bu ikimizin kaderi demekki olmasa ewlatlık ediniris hayrlısıysa olsun başına kalkmadım moralini çok yuksek tutum kmseyede eşimde problem oldunu söylemedim boşver herkes bnde yine problem oldunu bilsin dedim sadece ablamla paylaşmıştım çünkü aynı kadrri
Ablamda yaşıyo eniştemde problem var ama tup bebk denediler kaç kere çoçukları olmadı hala başka hiç ümedim beslenmesine dikkat ettim titizlikle rabbime çok şükür ki ocak 2 de doğumum olcak 🙏 benimde kanımda pıhtılaşma var iğne ilaç kulanyrum kaynanmla görümcem hala bana srunluyum gibi davranıyo parayla çoçuk aldık diyolar 😜 bazen gülüyorum bazen kızıyorum ama çok şükürkii bugunlerde geride kalcak moral çok önemlii erkekler için daha zor inanki
Eksik hsediyolar boşanmak bile istyolar biliyomusun
@Dlk4154