Braalayan 33+4 günlük hamileyim bugün ki doktor kontrolünde doktorum suyumun az olduğunu evde istirahat etmemi bol sıvı tüketmemi söyledi başına böyle bir şey gelen var mı daha sonra düzeldi mi merak ediyorum
Birmelekbirbebekannesi Braalayan benim 31.haftada azalmıştı ben zaten yatıyorum sürekli ama suyu da arttırdım birde havuç suyu ve armut dediler havuç suyunu yapamadım ama havuç yedim bu hafta gittiğimde düzelmişti 33.hafta
Happygirl10 Braalayan benim de doktorum 32. Haftada suyumun normalin biraz altında olduğunu söyledi takip edicez dedi. Şuan 35 haftalığım suyumda bir artış yok ama azalma da yok aynı. sanırım çocuğum dengeledi suyunu😊
Asminsmom2 Braalayan canım şu azligiyla ilgili post açmıştım su azlığından nasıl kurtulduk diye okumanı öneririm belki faydası olur
Hakyemez Canım benim değil ama eltiminde öyle olmuştu havuç suyu içti İbrahim Saraçoğlu kuruymus sanirim istersen bir arastir inanilmaz derecede artmış suyu 3gun sonra kontrole gittiginde
Beriliko Evet banada dedi doktorum suyun azalmış diye 3 litre su iç dedi havuç ve armut suyu iç dedi 31+0 ım bende
Braalayan Asminsmom2 Happygirl10 Happygirl10 benim de az olduğunu bebek hareketlerini takip etmemi söyledi daha çok erkek olduğu için korkuyorum pek rahat değilim stres sardı