Emnmntmhmmt Gulcandogansadi hamilesin canim hayirli olsun ama daha cok yeniyse o yüzden oyledir. benimde 260ti cok bi fark yok yani🤗iki güne bir kan ver iki katina katlanıyorsa saglikli bi gebelik insallah 😊😊
ozdenarda Gulcandogansadi hayirli olsun canm 🤗🤗zaten doktorlarn en sevdigi sey korkutmak benm ilk verdgmde 65 di degerim suan 17 haftalik hamileyim 🤗🤗
Gulcandogansadi SemraBayraktarAkbas sağlık ocağındaki doktor bana dediki düşük dedi işte 3 haftaşık anca vardır dedi korkuttu biraz açıkçası ondan bende endişelendim ne biliyim
Tyk53 Gulcandogansadi bhcg herkezde farklı cıkar canım o yüzden canını sıkma önemli olan 2 günde 2 katına cıkıyor olması. Kontrok et tahlilinden 2 gün snra bdha yaptr iki katına cıkarsa normal gebeliktir
SemraBayraktarAkbas Gulcandogansadi Canım korkutuyorlar insanı banada 2 gün sonra 2 katına çıkmazsa kimyasal gebelik olur düşer dediler korkumdan sevinemedim bile çok şükür şimdi 10 haftalık hamileyim kafana takma tadını çıkar hamileliğin
Bernaaa Hayırlı olsun gebesin canım,benim ilk 66 iki gün sonra 240 iki gun sonra 590 çıkmıştı...denildiği hibi 2günde bir artış çok önemli sürekli takip et