Kelebekmisaliihayat Cennetkoktu Toprak, Doruk, Deniz , Çınar, Gökay, Ayhan, Bulut, Rüzgâr, Poyraz, Yağmur, bu isimler Güneş ile uyumlu diye düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
tugcesakzci Cennetkoktu kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi 😂😂😂 34+2 olduk hala ismimiz yok. Kız olsaydı Toprak koyacaktım erkek olunca sanki toprak ismi olmazmış gibi geliyor
Cennetkoktu Cicek35 toprak isminin enerjisi çoçukları kötü etkiliyo ağır geliyor diye duymuştum o yüzden bizde düşündük ama vazgeçtik teşekkürler yine de 😊🙏
Cennetkoktu Deletedmom_72 ben beğendim ama eşim beğenmedi arkadaşının kedisinin ismi bulut diye koymak istemiyormuş 😂😅
Cennetkoktu Kelebekmisaliihayat amin çok teşekkür ederim 🙏poyraz hoşuma gitti eşime de bir danışacağım 😊
Mucizem24 tugcesakzci Toprak ismini ben erkeğe daha çok yakıştıyorum aslında benim de oğlum olacak Toprak ismini düşündüm ama eşim istemedi Deniz Alp olacak adı inşallah post sahibine de fikir olsun 💙🙏🏻
Cennetkoktu tugcesakzci toprak isminin anlamı çoçukları ağır kötü etkiliyor diye duymuştum o yüzden biz koymayı düşünmedik kız olunca çok isim var da erkek çoçuğa isim bulmak zormuş gibi geliyor bana 😊 sağlıkla kucağınıza alın😊
Alan_Yeliz 29haftalik ikinci hamileliğim bir oğlum var poyraz diğerini ayaz dusunuyoz başka isimde bulamadık😀
Cennetkoktu Alan_Yeliz poyrazı bir anne önerdi biraz önce bana çok hoşuma gitti sağlıcakla kucağınıza alın🙏
tugcesakzci Mucizem24 deniz ismini çok beğeniyorum ama eşimin adı deniz 😂 bi devrim düşündüm çok politik olur dediler. Eşim mustafa istiyor nolacak bilmiyorum 😂😂
Glcn2024 Kızın güneş ise oğlun güney olabilir ☺️ baya uyumlu son harfler farklı sadece eğer uyum arıyorsan
Mucizem24 tugcesakzci bende çok seviyorum Deniz ismini ama bence Toprak çok güzel olur Deniz Toprak Güneş😊 isim analizi yapanlar var insta da onlara danışabilirsiz “ ateş.ozge ve siramercan” diye Bi yazın isterseniz :)
tugcesakzci Cennetkoktu ay evet ya erkeğe isim yok resmen doğru düzgün. Uras koyabilirsiniz bu aradan instagramda birinde gördüm kulağa hoş geliyor. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Alan_Yeliz Cennetkoktu teşekkürler poyraz benim ilk oğlumun ismi 13yasinda şimdi şuan 29haftalik hamileyim onun adını Ayaz dusunuyoz yanına uyan bı isim bulamadık çift isim koyun diyo bazıları da