Ozozge_ Merhaba arkadaşlar korse alacağım tavsiyesi olan var mı acaba kadar veremedim . Yamuna korse alacaktım çok sert zor olduğunu okudum çok kararsız kaldım fikri olan var mı
Yalinn8 Ozozge_ yamuna kullandim ben daha once askili almistim, lohusa olunca askili rahat olmaz kazik gibi kaliyosun egilme uzanma falan zor oluyor, ama sertligi daha hizli etki etmesi acisindan iyi
Ozozge_ Benay bende alacaktım ablam almış çok rahatsız edici diyor oturmak kalkmak zor olmuş kullanamamış iade etmiş . Doğumdan sonrası için zor kullanırız diye düşünüyorum hareket kısıtladığı için vazgeçtim o yüzden bilemiyorum çok kararsızım
Ozozge_ Benay öyle tabi ama bu Çelik olduğu için çok rahatsız edici diyorlar o yüzden neyse bakalım alırsanız memnun kalırsanız paylaşın :)
Ozozge_ Simayyy beden seçimi nasıl yapacaksınız . Bende baktım şimdi ama beden nasıl alacağız bilemedim .
Usui Ozozge_ valla doğumdan sonra alın kaç kilo alicaginiz belli mi ben aldım simdiden ama pişman oldum doğumu bekleyin kizlar. Korse sıkıcak illaki eyvallah ama herşeyin de fazlası zarar dikkat edin
Simayyy Ozozge_ owli korsenin sitesinde yazıyor 36 haftadaysan göbek deliği çevresinden ölçüp 8-10 cm düşüyorsunuz beden tablosuna göre alıyorsunuz
Deletedmom58 Deletedmom58 Korseninde sıkması ve dik tutması gerek ki etkili olsun bu arada. Hatta çoğu zaman midenizin çok dolmasına bile baskısı olması gerek zayıflama amaçlı kullanılıyorsa. Doğumdan sonrası için sıkı tutmazsa zaten toparlayıcı etkisi pek olmazki.