Selinmoon Kızlar 13+4 günlük ben tam anlamıyorum 😂 şimdi 3,5 aylık mı oluyor ? kafam karışıyor bu şeyde 😂
hayalim35 Selinmoon 3 ay 4 gün ayı 4 hafta olarak hesaplama çünkü ay 28 gün değil 30 gün mesela bn öğrendiğimde 4+2 günlüktüm yani tam bir aylıktım kafam karışıyor dersen en son adet olduğun tarihe göre hesapla bnm 18 temmuz her ayın 18 i bi ay atlıyorum
Birminikannesi1 Selinmoon valla ben hafta ay hesaplamasının içinden çıkamadım hafta 9 ay 10 güne denk gelmiyor doktorların hesaplaması farklı 35 haftalık oldum günü geldi mi anlarız ne kadarlık olduğunu doğduğun da gorcez diyorum artı bwkjwhsisjudhjs
MorKelebek54 Selinmoon googlede cok sacma yaziyo bende cozemedim o yuzden hadtami 4 e bolerek hesapliyorum mecbur 21 haftalik hamileyim suan 5 ay lik hamileyim yani bildigim kadariyla oyle yanlis mi yapiyorum bilmiyorum
tgc_kiz6 Eylulpera bende yanlış hesapliyorum heralde son adet tarihim 8 Kasım kaç aylık oluyor acaba 1 buçuk aylık diye hesapladım ama
Kardelenylmz Selinmoon rica ederim canım inşallah 2 hafta sonra cinsiyetini de öğrenirsin bu arada ikili tarama testi yaptırmadıysan yaptır mutlaka bende 2 hafta sonra yaptırcam
Selinmoon Kardelenylmz onu 12 haftalıkken yaptırdık canım her şey yolunda dedi doktorum . Cinsiyet için de tahminde bulundu %80 kız dedi bakalım 🥰 darısı sana güzel haberler alırsın inşallah 🙏
Kardelenylmz Selinmoon Amin inşallah canım benim bende çok heyecanlıyım bende kız hissediyorum ama herkes erkek diyor 🙈😂😂
Selinmoon Kardelenylmz haha bana da herkes öyle diyordu senin ilk çocuğun kesin erkek olacak diye falan ama kız 🙏 Allah hayırlı evlat versin tabii ama kız olmasından çok mutluyum 🥰
Kardelenylmz Selinmoon Amin canım valla bakalım bazen eşim ile sohbet ederken oğlum diyor bakış atıyorum hemen😂😂😂
Selinmoon Kardelenylmz yaaa 😂😂 Allah gönlünüze göre versin canım . Hayırlı evlat olsun da 🤲 sende lütfen haber ver merak ederim ben de 🥰