Tugceinciuak Kizlar bebeginize yaptirdiniz mi yaptirmayi dusunuyor musunuz? Yaptiranlar guncel fiyati ne durumda?
tunasmom Tugceinciuak yaptırdım 2 dozunuda ben yaptırdığımda 1400 falandı yanlış hatırlamıyorsam yaptırılması gerektiğini düşünüyorum
Seniz6774 Tugceinciuak emin olun aşıyı yaptıranlar daha ağır anlatıyor o virüsü. Ben birinciye yaptırmadım şimdi ikinciye hamileyim ve buna da yaptırmayı düsünmüyorum
Fer4h Tugceinciuak ben kendim yetişkin olarak evlenmeden önce yakalandım ve ağır atlattım kızlarım var ikizler rota olmasınlar diye yaptırdım ama bin pişman oldum şimdi yine hamileyim buna yaptırmayı hiç düşünmüyorum
hasretsisman Güncel fiyat 1750 liraymış dışkı yoluyla bulaşıyormuş yaptırmak isterseniz siz bilirsiniz 💖🌸
Nurr_22_22 Tugceinciuak özel aşıların hepsini yaptırdım bir 13 ay aşıları kaldıen son 1000 TL ye almıştım ihmal etmeyin sizde aşılarını durumunuz varsa yaptırın
Fer4h Tugceinciuak kızlar aşıdan sonra rota oldu ve ağır atlattı güvenim çok kırıldı koviddeki aşılardan sonra
cutecik Tugceinciuak ilk doğumumda yaptırdm bunda da kesinlikle Allah nasip ederse yaptırmayı düşünüyorum çevremde çok fazla hastalığını geçirenler var ayrıca menenjit aşısını bile yaptırıcm
Tatar59 Benim eşim bebekken o hastalık yüzünden ölümden dönmüş. O yüzden çok korkuyoruz kızıma yaptırdık iki dozunu da. İnşallah oğluma da yaptırırız. Çok ağır ve zor bir hastalık. Cekmesin küçük bedenleri.