Zeyd_Mom_22 Nurrrrrrrrrr1 gprseydim belki tahmin yapardım canım bende çok isterdim🥺 evet. ama bizde ne kadar kağıt veriyorlar söylemesekte doktorun bakması için🥹
Zeyd_Mom_22 Lwn pek görmek mümkün olmadığından belki tam göremedim. bacak arası pozisyonu daha iyi olsa görmek olurdu biraz yakın diye yanıltıcı ola bilir☺️ama doktor zaten çok bakmış o daha iyi görmüş bizden😄
Nurrrrrrrrrr1 Zeyd_Mom_22 anladim canim genelde arka duru§ pozisyonundan da anlarlar ama bizimki biraz garip oldu neyse bekleyin gorecem artik galiba yorumlariniz icin de ayrica tesekkur ederim sagolun 😚🤗
Zeyd_Mom_22 Lwn şöyle söyliyim bakıyorum boşluktan sonra küçük beyaz birşey var o pipi de ola bilir o yüzden konuşmak için erken olur. pozisyon yanıltıcıda ola bilir o yüzden. belke başka fotoları olsa tahmin etmek olur canım.
Rbytkn yenidenanne34 kaç haftalık gayet net poz, büyük ihtimal kız erkekde küçük hafta da bile bariz bir çıkıntı oluyor 🥰 Sağlıkla selametle kavuşun inşaAllah 🤲🏻🌸
Zeyd_Mom_22 Nurrrrrrrrrr1 evet canım ola bilir ama arkadan pek anlamıyorum😕 ne demek iyi haberler alın inshaAllah🩷
Lwn Zeyd_Mom_22 ilgilenip yorum yaptığın için çok teşekkür ederim https://mutluresim.com/images/2023/12/28/nTyzMC.jpg. Bir de bu var ona yakın hani bilmiyorum bana hazırlık yapma dedi
Nurrrrrrrrrr1 Zeyd_Mom_22 insallah canim cok sagol 🙏 amniyon sivisi fazla olanlarin seker yuklemesi mi yaptirmasi gerek Boyle birsey var mi acaba duydunuz mi 😏
Lavinia96 Zeyd_Mom_22 yaaa 🌸🙏🏻 İnşallah Rabbim herkesin gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin. Çok teşekkür ederim 🥹