Sewi Merhabalar, ben Amerika’da yaşıyorum. 12 haftalık gebeyim. Şuana kadar hiç doktora gitmedim. Burda sistem farklı 3 ay olmadan bakmıyorlar. Burda yaşayanlar var mı ?
Aleyna_Yilmaz Sewi Merhaba hala Amerika’da mı yaşıyorsunuz eğer buradaysanız hangi eyalettesiniz bi sorum olucaktı
Sewi ozozturk çok geç cevap verdim ama hiç bildirim gelmemiş bana . Evet doğurdum kızım 3 aylık şuan :) ben California dayım. Siz nerdesiniz ?
Pinarkorkmazer Aleyna_Yilmaz ben texastayım doktor veya hemşire gelmiyor eyaletler kendi sistemlerini oluşturmuş olabilir ama çok ilgileniyorlar
Aleyna_Yilmaz Sewi Gözünüz aydın 🥹 Ben New Jersey eyaletindeyim hayır henüz dogum olmadı şubat gıbı nasıpse
Aleyna_Yilmaz Sewi Doğum yaptığınız da adresınıze doktor geldi mi acaba bana o sekılde soylendı bu yüzden dolayı oturduğumuz ev ona göre olmalıymış
Sewi Aleyna_Yilmaz hayır hiçbir doktor gelmedi. Ben bütün rutin kontrollerime gittim doğum yapana kadar. Bende new jersey de de doğum yaptım. Bir aydır da buraya taşındık. Böyle bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum.
Sewi Aleyna_Yilmaz ama doğumdan sonra destek vermek için belki hemşire yollarlar oda sizin isteğinize bağlı sanırım. Emin değilim fakat böyle bir şey duydum sanki.
Aleyna_Yilmaz Sewi Anlıyorum teşekkür ederim… Hangı hastanede doğum yaptınız acaba doktor tercıhınız yada onerebılecegınız bu doktor var mı
Sewi Aleyna_Yilmaz inan ben doktorun adını hatırlamıyorum çünkü doğumum sezaryan oldu ve acilen alınmıştım bir sürü doktor girdi doğumuma. Robert wood Johnson da doğum yaptım.