[silindi] Avrupa yakasında Bahçelievler Bağcılar yakınları özel hastane iyi samımı güvenılır bir doktor arıyorum 9 haftalık hamileyim 🌸
Nalia [silindi] Bahçelievler de oturuyorum Esenler avicenna hastanesine Nagehan hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim
[silindi] Sbry98 aslında yorumları güzel gidebilirim peki muayenesi nasıl kısa mı sürüyor samımı sıcak kanlı mı bilgili mi 😊
Sbry98 [silindi] Muayenesi kısa sürüyor ama acele ettiğini düşünmüyorum bazıları ilgilenmeden ağzından zor laf alırsın birde tersler filan ama Derya hanım öyle değil naif kibar çokta güleryüzlü zaten yüzünden de çok belli değil mi tatlış bir doktor olduğu🤭 3 ay önce doğum yaptım çok memnun kaldım kendisinden
Cnsvrnzlks @“Seymayuksek”#Evet Esenler medipolde siyah beyaz veriyorlar,avicennada renkli veriyorlar ama orda doktordan memnun kalmadım.Acaba Bahçelievler medipolde renkli ultrason veriyorlar mı gittiğinizde sorar mısınız?
[silindi] Cnsvrnzlks ben buradan tavsiye alarak gittim daha ilk defa Dr Derya manga Gül buradan biri saolsun önerdi cok begendım cok tatli ilgili bi doktordu gittiğimde sorarım sana da tavsiye ederim