Berfgen Kızlar merhabalar sezeryan oldum 1 ay önce korse kullanın diyorlar çoğu yerde korse idrar sarkması yapar diyorlar sizin fikriniz nedir veya daha önce tecrübeli olanlar 💐
Hilal2901 Berfgen korse kullandım ve organ sarkması yaşıyorum kesin ondan çünkü ondan önce böyle bir sıkıntın yoktu eminim kullanmayın derim organlarınız sarkacagına göbeğiniz kalsın😭
Hcr41 Berfgen Instagram da bı ebe hemşireyi takip ediyorum o pentinin slip korsesini önermişti henüz kullanmadım.
Berfgen BetulMom çoğu uzman kullanın diyor bazısı da kullanmayın gerek yok diyo kullanmayan bazı arkadaşlarım pişman oldu bende buraya çoğunluk ne diyecek diye merak ettim
Birannis Bende instagramda bir sayfa gördüm ayremkorse diye oradan alsam mı diyorum lohusa korsesi bilgisi olan var mı o sayfa ve ürünü hakkında
Berfgen Hilal2901 çok çok geçmiş olsun Organ sarkması derken ne zaman sezeryan oldunuz ki Birde sezeryandan hemen sonra mı kullandınız
DENIZ_55 Berfgen bende korktum normal dogumdan kullandım sorun olmadı ama sezeryan ilm defa oldum o yüzden korktum dikislerin yırtılır bile dediler bende korktum kullanmadim
Dudu123 Ben doğumdan bir hafta sonra başladım kullanmaya hiç sorun olmadı baya sıkıydi korsem ve çabuk toparladi