saliha13 Arkadaşlar 1 haftadır hcg değerim hiç yükselmedi geçen perşembe 1361 di bugün yine 1361 neden böyle oldu
momofmychildren saliha13 doktorunuza danıştiniz mi kese göründü mu görünmediyse kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir
Selinmoon saliha13 aynı hastanede ve aynı saatlerde yapın bu kadar aynı çıkması mümkün değil bence . Resim atar mısınız
Sinemarya58 saliha13 bu değerin son olanının başında büyüktür işareti var mı buna dikkat etler misin bir canım
Sinemarya58 saliha13 bu değer o sayıdan büyüktür demek canım yani net değer orada yazan değil artık laboratuvarlarda bu şekilde yazıyor aşkım değer yazmıyor sakın canınızı sıkmayın herşey yolunda yani 🕊️
saliha13 Sinemarya58 çok korkuyorum bana da tuhaf geldi geçen haftadan beri hiç mi 1 sayı bile mi yükselmez
Sinemarya58 saliha13 orada yazan değer mevcut değer değil kuzum için rahat olsun benimde başıma aynısı gelmişti oradan biliyorum ve Şuan 32+6 haftalık olduk bile 🕊️
ffckizannesi saliha13 sonucunuz 1361 den büyük bir değer ondan daha ötesini satmıyor herhalde büyüktür işareti var . Boluna üzülüyorsunuz
saliha13 Gerçekte Sinemarya58 gerçekten mi sabahtan beri ağlıyorum inşallah benimde dediğiniz gibi olur
Sinemarya58 saliha13 ağlamayın lütfen moral hamilelikte en önemli duygu ve inanın bana her şey yolunda emin olun olmasaydı mutlaka kanama sancı bunlar belirti olurdu ve sizde göreceksiniz ağlamanızın boş olduğunu ♥️