Merhaba millet kasım ayında daha önce çok duyulmamış bir marka olan sleeptowndan yatak almıştım. Yatağı beğendiğim ve uygun fiyatlı olduğu için belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
Sleeptown kasım indirimlerinde öneri olarak önüme çıktı ilk fark edişim böyle oldu. Eşimle kurduğumuz yeni evimiz için aldık bundan önce aldığımız yatak 3 ay boyunca parasını ödediğimiz halde elimize ulaşmayınca kolay çözüm için aldık. Yatağı trendyoldan değil direkt sleeptowun kendi sitesinden aldım. Çünkü marka neredeyse tüm bankalarla anlaşmalı peşin fiyatına 9 taksitle alabildim. Eğer trendyoldan alsaydım hem vade farkı ödeyecektim hemde sadece 6 taksit yapabilirdim. Yalan olmasın yatağı alınca yine geç gelir balayından sonra kullanabilirim diye düşünmüştüm ama 5 gün içerisinde geldi tam olarak ve kapımızın önüne kadar getirdiler buradan kendilerine verdiğim puan yükseldi zaten.
Ürünü kullanmaya başladığımda şunu fark ettim yatağı nasıl yapmışlarsa terletmiyor. bundan önce kullandığım yatak yaylı düz yataktı ve yaz kış artık içine ne koydularsa hem yatağa gömülürdüm hem de terlerdim, bu yatakta böyle bir sorun olmadı. Tam olarak 7 Kasımdan beri kullanıyorum ve uyku düzenimi olumlu yönde değiştirdiğini etlemek isterim bilmiyorum fiziksel olarak tüketen bir işte çalışıyorum ve artık daha rahat uykuya daldığımı hissediyorum. Yatakta daha az dönüyorum, uykum belirsin nedenlerden bölünmüyor. Nasıl oluyorsa yatağı hem sert hemde yumuşak yapmışlar. Anladığım kadarıyla Sleeptown yatağın her şeyini kendi üretiyor, yerli markada galiba tam bilmiyorum ama. Eşimin en çok beğendiği özelliği yıkanabilir yüzü oldu, şimdiye kadar iki kez yatağın yüzünü yıkadı ama kurutucuya atmadı normal kuruttu ne kumaşta ne de fermuarda deformeler olmadı. Eğer bir sorun çıkarsa 120 gün iade süresi var müşteri hizmetleride ilgili aklıma takılan bir iki soru olmuştu sağ olsunlar yardımcı oluyorlar. Genel olarak böyle fikirlerim memnun oldum kullanmaktan. İleride çocuk oluncada onun yatağınıda buradan alırım gerçekten beğendim.