Babykalamar Arenn1 ay banada 12. haftada kiz dediler kiz bu kadar erken belli olurmu diye suphelerim var ama doktorum cok iyi doktor siye guvenmek istiyorum🤣🤣🤣
Arenn1 Babykalamar bende bu sefer kız olsun istedim ilki erkek ikincide kız diye sevinmiştim.Ama olsun eli ayağı düzgün sağlıkli olsun kız erkek farketmez Allah herşeyin hayırlısıni versin🤲
Merve1414 Lwn ben tam goremedim eşim gördü ama erkek gibi az bı çıkıntı vardı parlayan hayırlısı olsun sağlıklı olsun da artık nasip 3. Oğlum olucak nasipse gerçekten cinsiyet erkekse
Babykalamar Arenn1 aynen oyle bizde kizada erkegede kabuluz ben ilk hamileligimle aynisini yasadigim icin erkek hissediyordum cunku hic hamile degil gibiyim kiz olsa zorlanirim diyodum ama kiz dendi o yuzden ya degisirse korkusu var🤣🤣
Berenncikkk Arenn1 Size kesin mi kız dediler?Bende 12.haftada gittim kıza benzetti ama hazırlk yapma 1 buçuk ay sonra gel dedi doktorum
Arenn1 Berenncikkk yok kesin demedi.Kiza benziyor dedi.Bi umutlanmistim bir sürü kız kıyafetleri beğenmiştim Allah’tan almamışim
Merve1414 Burcuneris benimde bu şekilde gözüküyordu ama doktor %55 dedi tam net değil ayrıntılı ultrosonu bekle demisti