Banutugba Kızlar yarın regl günüm. Bugün kanda gebelik bakıldı 20 küsur çıktı. Doktor birkaç gün bekle bakalım dedi. Böyle düşük değerle öğrenip, gebeliği devam eden var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Banutugba Efnan-77 ya 1 hafta kala daha yüksek değerle öğrenenler var diye korkuyorum. Önceki gebeliğimde bat ın ilk günü 472ydi. Tutunsun diye bişey yaptınız mı? Rabbim bağışlasın size
Bbk88 Banutugba Benim 4 gün gecikme ile 26 ydi sonra 800 e kadar çıktı ve düştü sonuç kimyasal gebelik fakat çoğu insana bakıyorum düşük degerle öğrenip devam eden çok var gebeliği inşallah guzel haberlerle🩷
MorKelebek54 Banutugba herkezde farklilik gosterir kuzum tutunmasi icin avokado yiyebilirsin folik asit degeri var hergun yarim ya da seviyosan bi tane ye ttutunmasina cok yardimci oluyomus
sehrengiz_8 Banutugba canım döllenme zamanı ile ilgili bir değer herkesinki farklılık gösterebilir ilk gebeliğim adete 6 gün varken 894 ile öğrendim sonra birkaç defa sağlıksız gebeliğim oldu oğlumu ise adet günü 112 ile öğrendim döllenme zamanı he şefi değiştirir endişe etme
1palyaco Bbk88 1000küsür ile öğrendiğim bebeğimin de kalbi durdu . Yani beta kaç ile öğrenmenin bi anlamı yok sağlıklı artması önemli veya işte bebeğin gelişimini durduracak bir olumsuzluğun olmaması önemli .
Bbk88 1palyaco evet çok doğru diyorsunuz benim ilk sağlıklı artti sonlara doğru 2 kati artış olmadı sağlıksız oldu rahimde kanla attı onu nasip
Babybal123 Ben adetin 4. Günü 42 ile öğrendim çok şükür 14 hafta bitmek üzere moralini yüksek tut canım geç döllenme muhtemelen değerin ondan düşük
Banutugba Babybal123 büyük ihtimalle 🥹 önümüzdeki hafta bakalım kana tekrar bikaç gün bekleyelim dedi doktorda
Banutugba naneliseker_ ay çok az kalmış rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 🥹 doktor önümüzdeki haftayı bekleyelim tekrar kan için dedi. Artış için bakalım ne olacak 🥲
naneliseker_ Banutugba önümüzdeki haftaya bile gerek yokki. 2 günde 2 katı çıkarsa genelde sağlıklı kabul ediliyor daha ney anlaşılıyor. Kese için evet 1 2 hafta beklemek gerek :) Amin darısı sizlere inşallah ✨️
Banutugba naneliseker_ önümüzdeki hafta değil de 1 2 hafta daha bekleyeyim mi sizce daha net mi olur 🥲