Fatabi Sonuna kadar Rabbim nasip ederse normal istiyorum doktoru da tam olarak bilmiyorum hanımlar,sezeryanci mi normalci mi doktor hakkında tecrübelerinizi yazar mısınız,memnun değilseniz normali destekleyen doktor önerebilirsiniz
Mavideniz26 Fatabi ben fatma hocaya gidiyordum işinde iyi digerlerlerini tanimiyorum medicina hospital demi.hastanenin ismi
Memuranne2 Fatabi evim çok yakın ama hastane nin yorumları ve tavsiyeleri hiç iyi değil ilk 2 ay gittim aşırı kalabalık devlet gibi sana Dr rendevu veriyor doğuma gidiyor saatlerce beklemen lazım tamam normal bir durum ama hep böyle olmaz mesela senin Dr yok yerine başka Dr bakıyor. Doğru düzgün bir düzen sistem yok ve beni en çok etkileyen doğan çoğu bebek küveze alınıyormuş 2 tane iyi çocuk Dr vardı onlar da işi bırakmış tüm bunlardan sonra Bahçelievler medipol e başladım aşırı memnunum bir düzen var ve yapılması gereken yapılıyor. Para için değil heeee birde medicine hastanesinde bir komşumuz yanlış ameliyat edilmişti çok korkunç ben tavsiye etmiyorum. Bir yorum okuyun derim sevgiler
Mavideniz26 Fatabi soguk duruyor kadinin tipi falan ama işinde iyi muayenesi falan olsun detayli soyluyor herseyi,normalci ama ben sezeryandim zaten
Mavideniz26 Memuranne2 ben orada dogum yaptim sizin dediginizin hic birini yasamadim. Hastane cok guzel sadece cok pahali suan herseyi
Kilaflarinmucizesi Metar Medicine tam bir para tuzağı memnun olmayan çok var medipol Bahçelievler Necla Ülker tek geçerim
Memuranne2 Metar derya kanza gül doçent kendisi aşırı harika bir Dr bir tane olumsuz yorumu yok giden herkes çok memnun mesela asla gereksiz ilaç yazmaz her WhatsApp tan yazdığınıza dönüş yapılır. Numara bırakınca asistanı arar bilgi verir. Gerçekten bir kere gidin farkı görün derim hastane zaten yeni yapıldı tertemiz odalara da baktık çok güzel
Memuranne2 Mavideniz26 bende ilk doğumu medipol mega da yaptım neredeyse 2 katı fiyata sahip medicine hastanesi nin yanında ama hiç iyi bir doğum tecrübem olmadı. Doğum kişiye özeldir. Bir tane adam akıllı kadın doğum Dr kalmamış neredeyse bu 2 ayda hepsine gitmek zorunda kaldım. Düşük tehdidi sebebi ile sizin ne beklentinz var ona göre değişir demek ki ve hastaneden 3 sokak ileride oturuyorum. Bayan sordu bende yaşadığım olaylardan bilgi verdim 2. Gebelik yani tecrübesiz değilim.