Gulsh61 Bacılar 7+4 den gidiyorum ilk doktorum kahve ve tatlı çikolata kesinlikle yasak dedi ama canım istiyor günde ufak bi çikolata falan yiyorum yani kahve de türk kahvesi yapıyorum zaten bulantı zamanlarım olduğu için maksimum 4-5 yudum alabiliyorum okadarı zarar verir mi sizde durumlar nasıl
bebeksu0 Gulsh61 canım tatlıya yasak koymasını anlarım hani sağlıksız olduğu için ama kahveyi anlamadım neden yasak dedi düşük riskin falan mı var
Parsmommy Gulsh61 kahve tamamda çikolatayı anlamadım ilk defa duyuyorum şekerli diye mi kesinlikle yasak dedi ki
Gulsh61 Çikolata ve tatlı dedi özellikle kahvede yasak dedi kanama oldum progestan kullanıyorum kanamamdan önce demişti onu sütlü kahve falan ne kadar kötü olabilir ki 🙈😔
amayinedeiyiilerledim Dr dediyse bi bildiği vardır. Ben yiyordum diyenlere bakmayın bence. Herkesin bedeni aynı değil neticede.
elmaelmaelma Çikolatada da kafein var, onu belki ondan demiştir de tatlıyı niye söyledi bilmiyorum. Belki gebelik şekeri potansiyeli ya da kilo almaya meyilli olduğunuzu gördüğü içindir.