Bartumommyyy Seda_nur4760 ben aldım beyaz sabun tozu da aldım sabun tozuyla yıkadım buna gerek görmedim dolapta duruyor
Parsmommy Seda_nur4760 tam doğal olmadığını öğrenmiştim uni baby. incia aldım ben tamamen doğal temiz
Sadelim Seda_nur4760 yumuşatıcıyi normalde de kullanmamamiz gerekiyor en azından ilk aylarda kullanmayın birazcik.buyusun bebisiniz sonra kullanırsınız zaten ilk aylar mis gibi süt korkuyorlar ☺️
Bartumommyyy Seda_nur4760 normal bi bebek mağazasından almıştım Şuan da markası inanın hiç aklımda değil çamaşırları yumuşacık yaptığı için sonradan yumuşatıcı eklemek gereğinde bulunmadım ben
Parsmommy Seda_nur4760 evet alan tercih eden çok fazla biliyorum canım ama ben takığım biraz o yüzden en doğalı alırım herşeyde öyleyim
Seda_nur4760 Sadelim öle yaparım ya doğal sabun da aldım bunları da 1 yaşından sonra kullanırım inşallah nasıp olursa
Bartumommyyy Smr28 eve geçince benimkine bakıp markasını yazayım birde onu deneyin isterseniz içeriği tertemiz ve çamaşırlar yumuşacık oluyor
Sevalinkaa Seda_nur4760 sıvı deterjanı kullanıyorum. Tertemiz yapıyor ve kokusuz sabun tozları çok ağır Kokuyor o yüzden kullanmıyorum
Hayrisko Ben Dalin detarjan almıştım sampaunlarida dalin inşalaah sorun çıkmaz mustela falanda içeriği temiz değil diolar
ug_fa-3diplomalianne Hayrisko dalini hiç temiz değil evet Mustela da değil, minoris , siveno , green baby clean içeriği temiz olanlar canım ben 2 buçuk yıldır siveno kullanıyorum ikinci bebeğim için de stok yapıyorum