Aysnr11 Osmaniye de doğum yapan taze anneleerr hangi hastane de doğum yaptınız özel mi devlet mi memnuniyetleriniz veya şikayetleriniz var mı ona göre plan yapıcam tavsiyelerinizle 🥰🥰 Bir de özel de doğum yapanlar hangi özel ve ne kadar ücret ödediniz ? 🩷
pnar8007 Aysnr11 ben parka gidiyordum 22. Haftada devlete geçtim doktorum Ahmet fırtına çok da memnunum ilk doğumumu da devlette yapmıştım
Masal77_ 13Gamze08 bende ibni Sina takipliyim bir ay önce falan sezeryanu sormustum 12 bin demişlerdi değişmiş mi ki ya fiyatlar
13Gamze08 Anneler cumartesi günü özel doktorlari mesaide oluyomu cumartesi gidebiliyomuyuz yani muayeneye
13Gamze08 Aysnr11 inanki onu hiç sormadım sadece 6 aylık olduğumu soyledim fiyat artar falan demedi arttirmasinlar bı zahmet en pahalısı oymus zaten
Aysnr11 13Gamze08 Bence arttırırlar gibime geliyor 20 olmazsa iyi bende 6 aylığım araştırmaya başladım bakalım nere olursa artık 😊
13Gamze08 Aysnr11 ben doktorumdan çok memnunum ya çok duyduğum önerilen bir isimdi Özcan bey o yüzden doktorumu bırakmak istemiyorum
13Gamze08 pnar8007 bende devlette Ahmet firtinaya gidiyordum üç dört kere gitmisligim var ondanda memnun kalmıştım iyi bı doktordu
13Gamze08 Masal77_ bende geçen hafta çarşamba sormuştum bana normal 15 sezeryan 20 dediler anlamadım bir anda bu kadar yükselmiş olamaz
pnar8007 13Gamze08 aynen bende gidiyorum ilgili beğendim ama Ocak sonu gibi gitme ihtimali varmış en azından ozamana kadar doğum yapmış oluyorum
13Gamze08 pnar8007 iyi bari ben devlette ilk İlkan beye girmiştim o çok beğenilen bı doktordu sonra o gitti Ahmet firtinaya girmiştim demek oda gidiyo
pnar8007 13Gamze08 yeni hayata geçti İlkan bey de ona da gitmiştim ben zaten son bir haftam falan kaldı Allahın izniyle