_Tazeanne Zeytinyağını bi kaç kaşık için eğer denedikleriniz işe yaramazsa duphalac şurup kesinlikle çok iyi bitkisel olduğu için gebelere veriliyor ama biraz fena gaz çıkarttırıyor 😵💫😵💫
Mercimeek umrumdadegil ay evet maşallah ama kefir kullan kuşum çok işe yarıyor yatıyoruz ya artık normal olarak bağırsaklar çalışmayı bırakıyor
Mercimeek umrumdadegil anne babamlar hataylı kendimiz için zeytin ağaçları büyütüp yağ yapıyoruz kendimiz için ama sadece
Anne1__ umrumdadegil aç karına sabah kayısı suyu içebilirsiniz ve kalçanıza badem yağı sürün kabızken çok rahatlatır eğer ilaç soracak olursanız gebelikte 2 hafta kakamı yapamadım doktorum Duphalac diye bir ilaç yazmıştı içtiğimde yarım saate tuvalete çıkmıştım
F39T23- umrumdadegil kuru erik çok iyi geliyor kesinlikle… Ilık suda bekletin suyunu icin sonra kendisini yiyin … Ekşi kuşu erik olacak ben çok faydasını gördüm.
umrumdadegil Mercimeek zaten galiba hareketsizlikten oldu ya 2 haftadır yatıyorum sancı yüzünden hiç hareketim yok evi mi temizlesem diyorum da çılgınlık mı olur sence🥲
umrumdadegil Mercimeek ay ne güzel ya kendiniz için iyi yapıyosunuz valla dışardakilere güvenilmiyor markettekilerde zaten pamuk yağı mı var ne var belli değil içinde
Duru24 umrumdadegil bana kuru kayısı sabahları ve yatmadan 1er tame yemek çok iyi geliyor birde bol su ve sade soda içmek iyi geliyor
Mercimeek umrumdadegil yapma ben dün hiç yatmadım sonra bir sancı çektim ki anlatamam kuzum yapma sen yat kadın tut gelsin elleme sen