Aybke6 Valla bıktım gidip muayene olmadan gelmekten normalde ayın 18nde randevum var dı doktor rapor almış iptal oldu kaldım öylece bugün sabahtan gidip normal sıra alayım dedim bana geldi sıra bitti dedi akşam 5 de gel dedi gene gittim gene aynı şeyi söyledi sinir oluyorum sonuçlarıda vermiyorlar
MinnakAnnee Aybke6 ben bi kere gittim ve bida asla oranin onunden bile gecmek istemiyorum😑 kimden duysam sikayetci
Aybke6 MinnakAnnee önceden böyle değildi bi şekilde sıra alınıyordu ama insanlar sanki orda yatıyor 7 de gittim benden önce 400 kişi sıra almış
Aybke6 SevdaKaplan özgül kafadar doktorum 1 aydır yok 2li test yaptırdım sonucunu gösteremedim başka doktora gittim sıra yok deyip gönderiyor
SevdaKaplan Aybke6 ayyy o doktora nasıl güvenip gidiyorsunuz bence başka doktora gidin Rahime hanım yada coşkun Ümit mi ne o var yada ona Özgül hanımı hiç tavsiye etmem 🙄
Aybke6 1 kere gittim bidaha gidemedim rahime hanım çok iyi evet ama randevu bulamıyorum ya acil de yada doğumda oluyor bazen denk geliyor dün mukaddes özen diye bir doktora muayene oldum oda çok iyiydi
seyma281015 Randevuları internetten sürekli takip etmeniz gerekiyor kaçırmamanız gerekiyor. Ben randevu bulabilirsem coşkun beye gidiyorum. O yoksa seda hanım o da yoksa rahime. Üçü de çok iyi. Randevusuz tam bir rezillik. Sıra alabilmeniz için sabah 6 da hastanede olmanız gerekiyor çünkü