Elif3333 aynı konuyu açmıştım kimse yazmamıştı öyle dümdüz gitmiştim. Ben çok tecrübeli değilim daha 5 gün oldu ama yine de biraz öğrendiklerini anlatayım. Ameliyat anından sakın korkma, belden uyuşturacallarsa eğer inan eline açılan damar yolu bile daha fazla acıyor. O kadar hissetmiyorsun yani. Ameliyat sonrası biraz sancılı. Ben acı eşiği düşük bir insanımdır, ona göre dikkate al korkutmak istemem. Anestezinin etkisi geçmeye başladığında karın ağrın ve dikiş acın ister istemez oluyor. Ben dayanabildim ki regl ağrısına bayılan biriyim ben. Ağrın çok olursa iğne yapıyorlar merak etme. Biraz aç kalacaksın. Bana sadece bisküvi ve komposto verdiler yemem için. Gecesi yürütmek için gelecekler, sakın yere bakma direkt karşıya bak, yere bakarsan başın dönebilir. En zorlu kısım ilk gece, sonrası çorap söküğü gibi geliyor. He birde sade nescafe. Sakın başka bi kahve içme. Ben sevmediğim için Türk kahvesi içeyim dedim 3 gün baş ağrısından ölecektim. 2 bardak nescafe içtim geçti gitti. 3 sezeryan ağrısı çekeyim ama o baş ağrısını çekmeyeyim. Öyle bi ağrı. Aşırı korkarak gittim ama korkulacak bir yanı yok yani. Zor evet ama hemencecik geçiyor. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰
Umarım korkutmadan bir şeyler verebilmişimdir size.