Yusufayazin__annesi Kızlar Allah aşkına bu çatlamış mi çatlamış mi akşam sol sağ tarafta krsmplarim vardı birliktelik bile zor oldu ağrıdan dolayı en alttaki testim 2 saat önce yaptım çatlaması gerekmez miydi catladimi hiç silige benzemiyor testler😒
Bbk88 Yusufayazin__annesi en alt ve bir üstünde ki yumurtlama 2 gün sürmüş olabilir yumurtlama yarın falan çatlar
Merve-metin Yusufayazin__annesi yarın çatlar yüksek ihtimalle ama yarın 3 tane havuç ye çabuk çatlamasına yardımcı olur canım dün zorlandıysan bugün dinlendir kendini çatlama gördüğünde değerlendirirsin
umrumdadegil Yusufayazin__annesi gebelik mi acaba diyecektim de daha erken onun için. Yumurtan çatlamamış daha
Yusufayazin__annesi umrumdadegil hem koyulaamqdi günlerce bu seferde catlamamis resmen dünden beri krsmplarim var ara ara sol da ilk oldu simdidde sagda
umrumdadegil Yusufayazin__annesi 2 gün üst üste yumurtlama görülebilir ama streslenme yarın çatlayacaktır muhtemelen
Merve-metin Yusufayazin__annesi yok canım farketmez havuç çatlamaya yardımcı oluyor 1-2 tane bile yeseniz farkeden zaten