kumrucanim Esra_yldz bugün kürtaj oldum bebeğim 9 haftalıkken ölmüş 😭😭 bugün kendimi çok kötü hissediyordum bebeğimi görmeye ihtiyacım vardı ölmüş
Esra_yldz kumrucanim Canım benim çok üzüldümm 🥺🥺rabbim sabır versin 😥😥 lütfen kendini yıpratma dikkat et 🌺
Seher1616 Detaylıda bebek yüzünü açmadı sadece yandan burnu gözüküyor inşallah öyle değildir kocaman burnu kız bebek 😂😂
HTSY-3535 elidaa benim de böyle foto vermişler di ayrıntılı da erkek dediler doğumda kız olduğunu gördüm yani biricik kızım oldu ❤️
elidaa HTSY-3535 hay maşallah hadi inşallah ne güzel Allah’a şükür bı oğlum var kızı da tatmayı çok isterim bu kız olursa güzel olur. olmazsa da gelen her zmn Allah’tan sağlıklı olsunda yine önceliğimiz.
Kbr-05 Yakannes görüntüyle kaynaklı bence sadece burnu değil dudakları ve çenesi de öne doğru sivri çıkmış görüntü yansımış gibi sonrakinde daha net görürsünüz 😊
Esinbora Yakannes ohho sen benim ultrasonda görülen burnu bir görsen Allah’ım ne verirsen güzel verirsin de çocuğumun burnu gargamelin burnu gibi çıkmış 😂😂