Yakannes Merhaba 12+1 olduk bugün ikili tarama için çekilen ultrason görüntüsü. Burnu bi anormal çıktı. Görüntü alınırken mi oldu bilmiyorum daha önce böyle bir şey gören oldu mu? Birde cinsiyet tahmini alabilir miyim? [https://mutluresim.com/images/2023/12/28/nTMlUV.jpg](https://)
Girl_boy_annesu Yakannes erkek💙 benim oğlumun da burnu hep büyüktü bulursam resimleri atarım 1 yaşında burnu hala büyük🤣
Yasmiyy Girl_boy_annesu ya şey soracam benim bebeğimin burnu 1 buçuk ay önceki ultrasonda küçük çıkmıştı bugün gittik büyük görünüyor böyle sürekli değişir mi
Mucizemses Ben erkeğe benzettim, 12 haftalık doktor bi benzetme yapmıyor mu acaba bende 12 haftalık kontrolüm var bi tahmin yapar diye heyecanla bekliyorum
HTSY-3535 elidaa benim de böyle foto vermişler di ayrıntılı da erkek dediler doğumda kız olduğunu gördüm yani biricik kızım oldu ❤️
kumrucanim Esra_yldz ya tahmin yapmadı mı 🫣 ben 12 haftalık oldum 2 hafta sonra gidicem bakalım çok heyecanlıyım acaba iyi mi nasıl cinsiyeti ne 😂😂 sizin nasıl gidiyor şimdi 😊 benim karnımda ara ara ağrı oluyor sancı gibi bide genital bölgemde baskı hissediyorum sizde de öyle mi acaba? 😇
Babykalamar Esra_yldz ben oglumu 12+4 de ogrenmistim suan 2. ye hamileyim 12+5 de kiz dedi doktorum yuzde yzu emin olarak sizinki bebegin pozisyonundan gorememistir
Esra_yldz kumrucanim Maalesef tahmin yapmadı 🥲 3 ocakta özeldeki doktoruma gidecem inşallah o yapar diye düşünüyorum çok merak ediyorum 😍🤩 benimde karnımda ağrı oluyor kasıklarda doğru ve baskı var aynı şekilde onun haricinde iyi gidiyor 💐☺️
kumrucanim Esra_yldz yaa minicik 🥹 ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak 😊 ben hissetmiyorum hala 🤣 bi kızım var bakalım ne olacak 14. Hafta gibi giderim mutlaka size de haber ederim 😊
Esra_yldz kumrucanim Evet minnoşum yaa ben aslında erkek hissediyorum gibi 😍 bugün rüyamda tam doktorum cinsiyetini söylüyordu eşimin telefonu çaldı öğrenemedim 😂 haber bekliyorum mutlaka bende inşallah 3 ünde gidecem söylerse haber ederim 💐
kumrucanim Esra_yldz Allah hayretsin 😊 bu eşler yüzünden hep rüyalar yarım kalıyor 😂😂 hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah 😍😘
Use12345 Benimki de oyle çıkmıştı yaa hala daha yüzünü goremedim bugun detaylı ultrasonda gorecegim insallah 😂🥰
Esra_yldz kumrucanim Ayy dmi 😂😂 inşallah bu gece görürüm zaten cinsiyeti farketmez bizimkisi meraktan 😍💐
Girlshey Bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfen 13+2 oldum ama cinsiyet göstermedi yine