Rabia_onur6161 Güzel anne ve anne adayları,Selamlar güncel doğum fiyatlarını bilenler var mı? (Gebze, Pendik) arası
Rabia_onur6161 Cemile91 rutin gittiğim yok ama son iki ayım kaldığı için hem doğum ücreti ortalama fiyat olan ve doktoru iyi olan bir hastane bulmaya çalışıyorum Gebze medar hastanesinde sinem bostana gitmiştim bir kaç kez iyi bir doktor önerebilirim
tugcesakzci Rabia_onur6161 kuzu şuan fiyat alsanda söylemez hastaneler yıl sonu diye. 1 ocak itibari ile zamlanacak. Ve hastaneye göre %50 zamn gelecek bütün fiyatlara değişebilir tabii ki. Eğer yarın falan uygun bir yer bulursan ve sabitleme olursa hemen sabitlet fiyatı konuşup da ciddi zamn gelecek çünkü
tugcesakzci Rabia_onur6161 şöyle mesela Şubat’ta doğum yapacaksın doğum yapacağın hastane 15000 tl alıyo şuan doğumdan sen ödemesini yapıp sözleşme imzalıyorsun bu ayda. Ocak’ta doğum 30 bin olsa da siz etkilenmiyorsunuz. Her hastanede yok ama tabii ki. Ben Şubat’ta doğum yapacağim herşey dahil 12 bin tl ödedim temmuz ayında ne muayeneye gittiğimde ne tahlil için ne doğum için hiç bir ödeme yapmayacağım ve 30 bin TL oluyor doğum yapacağım hastane odaları