Buseamaikizlerburcu nazligelin cnm tvde bile aciklandi pekmezle bali sute karistirmayn diyorlar bnm doktorumda demisti
Tontikinannesi nazligelin Tabiki can sıkıcı bir durum olmaz inşallah.Beslenmeye devam.Bol bol kuru bakliyat ye.Çok faydalı mercimek ,nohut,kuru fasulye falan😊
SNMila nazligelin anne karnında bebeğe kuruyemiş balık ve yeşil mercimek kilo aldırıyor ben dene derim
Hanus nazligelin Aynı durum arkadaşımın başına da geldi. Plasentadan besin bebeğe gitmiyor o yüzden bebeği kill almıyor. Haftaya doğumu var :(
Fato_Esma nazligelin canım benimde 36 haftalık ama bebek kilo almıyor dedi 2.400 gram her hafta kontrole gidiyorum
F84 nazligelin guzelce dinlenin cok fazla haraket etmeyin, muz , ceviz , cecil peyniri , et , balik ve yumurta yiyin ve tabiki bol bol dua edin saglikla gelsin insallah 🙏🏻
Havin nazligelin yok kız zayıf deil maşallah üzülme 2 kilo nerdeyse kilosu çok iyi daha zaman var zaten şu zamandan sonra kilo alıyolar ❤️
ZehraS nazligelin canim bol bol muz ye muz bebeye kilo yapiyomus son aylarda ben de yeni oyrendin maymun olcam nerdeyse muz yemekden
emineeeeee İnşallah alır kilosunu içini ferah tut sağlıklı olsunda tanıdığım biri 1800 doğurdu kızını çok sağlıklı ve çok zeki bir kız şuan 12 yaşında ☺️