Baharr_zn 31 de yaşadım bu durumu sancılandım 3 4 dk bi nstde sancım çıktı sonra 4 gün hastanede yattım bana serum değilde turuncu bi hap verdiler sancıyı durduruyormuş somurdum bi de 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdular doğurmadan çıktım hastaneden taburcu olduk sonra dr beni 3 güne bi takibe aldı 37+4te tekrar sancılandım duş aldım geçer diye geçmedi gece çok ağrım oldu 37+5bu kez hareket azlığı oldu dürtüyordum tepki vermiyordu sancı krampta oldu o gün seçim günüydü oyumuzu kullandık akşamı daha kötü oldum ve eşime hareket hissetmiyorum ağrım sancımda var bi nst çekilelim dedim gittik ooo benim sancılar almış başını gitmiş ebe dru aradı konuştu ertesi gün randevumuz var ama ben aklımın ucuna dahi getirmiyorum doğuracağımı ebe bana gece 12 den sonra yeme içme kes dr yarın sabahki nst sonucuna göre karar verecek doğuma alabilir dedi 2. 3. Doğumun olsaydı şimdi direk doğuma alınırdın acil ama yarına dayanır falan dedi neyse sabah geldik nst baktı dr sancı çıkan yerde bebeğin kalp atışı düşüyormuş bebek sıkışmış hiç sezeryan gününü bekleyip riske atmayalım dedi sezeryana aldı beni 37+6 da doğum yaptım