Evremoz Gümbür gümbür hareket eden ,tekmeler atan kızım grip olmamla birlikte o da duruldu. Acaba benim vücudumdaki kırgınlık onda da oluyor mudur ,neden bu kadar sakinleşti anlamadim. Gün içinde mutlaka hareketlerini hissediyorum ama birkaç gün öncesi gibi değil. 31. Haftadayım. Grip olup da aynı durumu yaşayan var mı?
babyy__ Evremoz kuzum bende aynı şeyi yaşadım yeni yeni topluyorum bebegimde aynı benim gibi yani herseyi hissediyorlar 🥰
Lamia65 Evremoz Ben ne zaman hamile oldugumu öğrensem ayni günü grip oluyorum anlamıyorum neden böyle oluyor.3 hamileliğim oldu 3de ayni bıktım hamilelikte gripden🥺
Evremoz babyy__ Ahh ya, o kadar da dikkat ettim sağlıklı besleniyorum ama yine kaçamadim, böyle hastalıklarla dolu kötü bir zamanda doğacakları için çok üzülüyorum 🤕
babyy__ Evremoz ah ah ben griple başladım zaturee ye çevirdi günlerce hastanede yattim bile alerjim tetikledi işte yeni yeni topluyorum serumlar havalar antibiotikler çok şükür bebege sıçramadı bu zamanlarida en az zararla atlata bilirsek kar işte
Evremoz babyy__ Ben de 20. Haftada 2 kere üst üste grip oldum ,1.5 ay çektim tam toparladım doğum yaklaşıyor bir daha hasta olmayayim derken yine geldi beni buldu. Bebek iyi olsun da ben çekerim zorluğunu…
Evremoz Lamia65 Kullanılabilecek cokaz şey var en zoru da o. İlaçlar yok, birçok bitki yok, gebelik şekerin varsa bal yok. Sadece zencefil ,çok az Tarçın, nane limon ve sarımsaklı yoğurt alternatifi var elimde. Ihlamur da 1 2 kupa dan fazla içilemiyor….