Beetl_16 Sağlık ocağında kan verdim beta 1700 çıktı. Test yaptım tek çizgi ikincisi aşırı silik, gözükmüyor nerdeyse. İlçede oturuyoruz hastane randevuma 1 hafta var. Kaç haftalık acaba merak ettiğim için sormak istedim mutlaka bilgisi olan vardır
Sudenaz0105 Beetl_16 nasıl aşırı silik çizgi o değerle testinin resmi var mı 🥺 değerin yüksek aslında silik çıkmamalı
Yenidenanne_ Beetl_16 23 kasım benim son adet tarihim adet günümden bir gün önce test yaptım çift çizgiydi Pazartesi kan verdim 3622 çıktı beta dr a 7. haftada gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duyayım diye
Beetl_16 sakinanneee3 kalp atışı ne zaman belli oluyor? Dediğim gibi randevu yok erken tarihe. Öncesinde alırlar mı
Yeter21 Beta değerine göre karar veriyor doktor belli bir referansı var. Geç yumurtlama ve döllenmesi demek
Betuulll1 Yeter21 benim adetime göre hesaplamadı normalde 13 hafta olacaktı suan 11 haftalık geç döllenmeden dolayımı
Ceylan634 Bence beta alkali bişey deyil çok fark var benimji4 haftaliken3045 çıktı kimini duysam 180 diyo kimdi ikiyuz 300 öyle bence dolenme den de olabilir