gncglozclk tatlibebegim_ ay ins oyledir canım vallaha normalde yoktu boyle bısey dun gittim kontrol su sandım ayyy dun normaldi suyu felan
Damlacaa Kullandim fayda etmemisti sonra doktorum gynomax xl yazdi o direkt akintiiyi sokturdu 2 gun falan baya akintim oldu 3. Gun hicbisi kalmadi hic akintim olmuyodu. Ki bu gebeligimde de akinti vs cogaldiginda hemen alıyorum bi tane yapiyorum etki ediyor
Nuryesil gncglozclk merhaba doğum yaptınız mı? Aynı ilacı bugün bana da yazdı doktorum 38. Haftadayım bende bebeğe bi etkisi olur mu kararsız kaldım
Nuryesil gncglozclk gözünüz aydınn sağlıkla büyütün inşallah kullanayım bende madem zaten zararı olacak olsa doktor yazmazdı heralde
gncglozclk Nuryesil aminnn kuzum Allah razı olsun 💕 🤲 39+1 sezaryan oldum 4100 grm dı kendi tercihim sezeryan 😂
Nuryesil gncglozclk maşallahh benimki de biraz kiloluymuş doğum nası olcak bilmiyorum artık yavaş yavaş telaş sarıyor 🙈
Smrhsyn gncglozclk ben ikiz gebeyim canım her ay düzenli olarak kullanıyorum doktorum öyle söyledi. Buna rağmen geçen gün idrarımda 9 bakteri çıktı yani doktorun kullan diyorsa kullan bebeğe geçebilir enfeksiyon ve doğduğunda küveze alabilirler. Arkadaşıma da son haftasında doktor yazmıştı o da önemsemeyip kullanmadı enfeksiyon bebeğe geçmiş küveze aldılar 10 gün. Enfeksiyon olması için illa alıntı belirtisi olmasına gerek yok olabiliyor