Kuboss-98  fotoğraf yüklendi mi bilmiyorum ama sizce yolc saç büyük mü ultrason görüntüsü böyle olan var mı , kalp atışı duyduk bugün haftasıyla tam uyumlu
Kuboss-98 Pamuk demedi birşey , eşim sordu kafası mi diye o da yok çocuğu geliştiren parçalar falan dedi ama benim de çok dikkati mi çekti öğleden sonra kan sonuçlarımi alacak eşim tekrar sormasını söyledim , çok kafama takıldı . Sanki biraz büyük duruyo
Pamuk Kuboss-98 Büyük olduğu durumlar da doktor söylüyor.Ahh olmayacak şeylere kafa takıyoruz 🥹🥹Annelik…
Kuboss-98 Rabiul bilmiyorum ki canım işte , aman iyi olacak aman birşey edecek mi, başlarda da bı beta değerlerim düştü yükseldi falan derken hep bı endişe içinde geçirdim zamanı
Rabiul Kuboss-98 ilk başlarda hep öyle oluyor sürekli görmek istiyorsun ama kötüyü çağırma kötü düşünme güzel düşün ♥️
Rabiul YldrmNUR yok canım 2 ocakta randevum var belki o zaman belli olur 😍şuan 10+4 doktor 1 hafta önde demişti bakalım
Kuboss-98 e_blue_sky_a ilk zamanlari bı atlatsam bu kadar sıkıntı etmem diye düşünüyorum. Bu kafama takıldı işte biraz 😔
e_blue_sky_a Kuboss-98 yani bu doktorun uzmanlık alanı hani kesenin şeklini vs sorsanız neyse de yolk sac nerden aklınıza geldi 😀 sağlıklıdır bebek hergun onlarca insan hamile kalıyor doğum yapıyor sizin de sağlıklıdır