m_ergin Baby plus canyon travelı uzun ömürlü ve kullanışlı olarak gördüm kullanan veya alıcak, almayı da düşünen anneler varmı önerirmisiniz bu araba hakkında fikirlerinizi bekliyorum
beyzzsenturkk m_ergin 11 aydır kullanıyorum memnunum sadece agır bi araba binada asansör yoksa zorlanırsınız ama taş gibi uzun ömürlük araba
damlacvsgl m_ergin ben baby plus travel sistemi aldım ancak oğluşum daha doğmadığı için kullanamadık🙃😂
m_ergin beyzzsenturkk kaldırımda kullanmak zormu yani kaldırımdan indirip çıkarırken birde kaç aya kadar kullanabiliriz ayrıyeten de hani bazıları 3 yaşa kadar kullanıyor ya bende o vaktr kadar kullancak olcak uygun olurmu
m_ergin sakinanneee3 peki almadan önce ne gibi yönden bu arabayı tercih ettiniz sürerken yumuşak sürüştemi yoksa sürerken ağırlığını hissederek mi sürüyorsunuz
beyzzsenturkk m_ergin 4 yasına kadar kullandı yeğenim sonra zaten gerek kalmıyo ama baya bi gidiyo ben pusetini bile 7 aya kadar kullandım
beyzzsenturkk m_ergin bi ağırlığı yok aksine düz yolda su gibi kayıyo ben çok memnunum tek sıkıntısı yokuşlarda zorlanırsınız iterken zaten eskisi kadar dik yokuslar yoktur artık sorun yaşamazsınız
m_ergin beyzzsenturkk bide şu aklıma takıldı mesela üç yaşındayken port bebe olan yatma pozisyonlu olarak sığabiliyormu (aparatmı bölme mi artık ne denirse) sürekli soru soruyorum kusura bakmayın youtubeda veya e bebek sayfasında fazladan detaylandırması yok ilçede oturduğum için de e bebek bana uzakta gidip sorma veya gitme olaslığım düşük
m_ergin damlacvsgl ayy öylemi allah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin kaç aylık hamilesiniz benimde şuan 4 aylık olucak ancak araba fiyatlarını takip ediyorum almayı düşünüyorum onun için soruyorum. canyon mu aldınız sizde
damlacvsgl m_ergin evet 35.haftadayız ben de erken almıştım çünkü fiyatlar sürekli artıyor 10bin civarıydı sanırsam 3 ay önce falan aldım💙🙏🏼