Hilalaktscbk Yesilhome Bizim oğlanı martin 20sinden sonra bekliyoruz ama olur da 20 martta gelirse hem babasının doğum gününde gelecek hem de balık burcu olacak. 2 balık onlar bir yengeç ben ağlak bir aile olucaz herhalde 🥹
Kusumoldu Hilalaktscbk ay biz de eşim ve ben yengeç bebişi de Şubat sonu Mart başı bekliyoruz balık olcak inşallah. Biz de ağlar bir aile
gizem-cbn Beyzab95 erken doğarsa muhtemel normalde 25 şubat görünüyor doğumu ama malum plasenta previa
Hilalaktscbk s_koc Bebeğim değil ama ben ve kardeşim yengeciz annem de annem anneci olacak yaşadın mı desem 🤭🤭
s_koc Hilalaktscbk diğer bebegim boğa o da çok anneci 2 anneci zor ya 😆 bebekken uykuyu seviyor muymuşsunjz benim tek tesellim yengecin uykuyu sevmesi 🤣
Heidihat Hilalaktscbk oğlaklar şakacı olur derler ama ne kadar doğru her burcu az çok biliyorum bu oğlak ilk değişik bı burç evimizde olmuş olacak
Heidihat Beyzab95 eşimle kızım aynı oğlumda dayisiyla aynı bu kız oğlak bakalım nasıl bir huyu suyu olacak tam oglaklari bilmiyorum bı arkadaşım vardı ama yaş olarak büyüktü anlaşılır değildi sadece oğlaklar şakacı diye biliyorum ne kadarı doğru bu saatten sonra artık oğlaklara daha çok arastircm
Hilalaktscbk Srfe01 Bide alıngan mı benim eşim de balık evlendikten sonra eskisi gibi değil ama sevgiliyken her hareketimi her söylediğimi düşünmem gerekiyordu hemen kırılıyordu 🥲 şimdi oğlumun da balık olma ihtimali var 😬
BirAvucmutluluk Yesilhome 👧🏻kızım aralık ayinin 31 inde 🐐Oğlak ♑️Burcu oğlum Allah’ın izniyle Nisan ayında başı ve ortası gibi gözüküyor doğum 🐑Koç ♈️Burcu bakalım ne zaman gelecek gelmekte olan ben ayın 15 ı geçmez diye düşünüyorum bakalım 🥰
Deryaabetul Eşim koç, oğlum da koç olacak tahmini doğum 8 nisan. Ben yengeç kadınıyım iki koç erkeğiyle nasıl başa çıkıcam 😁
Sym_nr Yesilhome mart sonu geliyo bizim koç kızımız da 😄😄 38.hafta doğum olursa balıkla kurtarıyoruz ama 39a kalırsa koç eyvah eyvah 😄😄
Esra_4774 Yesilhome bizim bebişte 7 nisan gibi gözüküyor bebeğimi koç ben akrep eşim yay nasıl bi üçlü olacaz merak içindeyim 😃🤣