1prensesannesi__ Midemde hazimsizlik ve sisme oluyo bu da halsizligime halsizlik katiyo onun disinda iyiyim 😄 sizde ne var ne yok
annelik_4 1prensesannesi__ ayy benim bu haftada başladı bulantı ve kusma kabusu ta ki 16.haftaya kadar devam etti acillik bile oldum Allah kimsenin başına vermesin hayırlı ve güzel hamilelikler yaşamayı nasip etsin hepimize
Ceku00 1prensesannesi__ 7 hafta olduk bugün özellikle bir haftadır hazımsızlık beni mahvetti ya kahvaltı yapıyorum akşam yemeğine kadar erimiyor 😂
Edaa01 1prensesannesi__ ayn cnm benimde bu haftalarda başlamıştı hala arada gidip geliyor bulantılar ama şişkinlik geceden başlıyor uyuyana kadar hala gecmedi😄
1prensesannesi__ annelik_4 amin amin ben bulanmaya baslamadim daha ilkinde de gec baslamisti ki korkmuyo degilim 🤭
1prensesannesi__ Ceku00 benimde öyle mahvediyo beni paramparca ediyo cok kalınca da yanıyo ama sabretmeye calisiyorum 😄
1prensesannesi__ Edaa01 bulantım yok sanirim biseylerden tiksinme var ama öğürme falan yasamadim henuz ilkinde de gec baslamisti doguma kadar cekmistim aynisi olmasından korkuyorum 😄😄