Sergul1425 Arzu343434 bn genel anestezi ile oldum ama bn çok geç uyanmışım 1 saat sürmüş odaya gelmem uyanır uyanmaz çok kötü ağrı hissettim spinal de ağrı daha hafif diyorlar
Sergul1425 Arzu343434 süt konusunda sorun olmadı ama çok şükür bel ağrısı da yasamadm bn artıları da var tabi genel in
Mutlumomm Arzu343434 Evet canım ilk hamileliğimde panik atağım vardı zaten şuan 2 aylık hamileyim ve halen var panik atağım o yüzden genel anestezi istiyorum ilk doğumumda korktuğum için atak geçirdim amaliyathaneden çıkana kadar bu çok zor oldu benm için 🥰
Mutlumomm Arzu343434 Sütümün gelmesinde bir sorun olmadı canım ilk gün çok azdı normal olarak ama ikinci gün gayet iyi geldi
Mutlumomm ayanarta1 Bende bacak ağrısı bel ağrısı kaldı canım bende genel anestezi istiyorum inşallah
Arzu343434 Mutlumomm peki hatırlıyorsan bisey sorcam uyanıp önlükle odaya geldikten sonra sondayi ne kadar sürede sonra çıkarıyorlar .sondayi çıkardıktan sonra hemen pijamaları giydiriyorlar mi
Mutlumomm Arzu343434 Canım sondayı ayağa kalkarken çıkartıyorlar ilk başta bacaklar uyuşuk oluyor ya çıkarmıyorlar bende 3 yada 4 saat sonra hatta o kadar sürmedi bile
Arzu343434 Arzu343434 yani ilk yürüyüşe pijamayla mı kaldırıyorlar çok detay soruyorum ama panik ataklı olunca işte
Arzu343434 Mutlumomm saol canım hakkını helal et :) peki ilk büyük abdesti yapmak zor mu onu da bekliyorlar mı . Yoksa önlükle üşüme korkum var sondayla büyük abdeste çıkmak gibi durum olur mu henüz o ağrılarla ayağa kalkamazsın ya tuvalete yetisemezsem diye korkuyorum
Mutlumomm Arzu343434 helal olsun canım benim ne demk ilk başta lavaboya çıkmak zor oldu benim için ama kişiden kişiye değişir tabi bunun için de bol sıvı tüketmek gerek hoşaf falan iç ılık su iç
Melosunannesii Arzu343434 2 defa belden uyusmali oldum ama bu sefer acaip bir korku var içimde aslında güzel geçti ameliyatlarim ama o ortamı sevemiyorum
Anneoluyorumm00 Sevval41 sonrasında bel ağrın olmadı mı canım, benimde ilk gebeliğim genel istedim şimdi ikinciye hamileyim kararsız kaldım o anı görmekte istiyorum ama işte sonrasında bel ağrısı falan çok oluyor diyorlar senin nasıldı
Sevval41 Anneoluyorumm00 oldu ama dikişlerle birlikte azalıyor şuandada çok ayakta kalırsam bşkıyor ağrım