Sudenaz0105 Kızlaaar 4-5 haftalık olanlar belirtileriniz var mı 🥰 bat gününe kadar kasıklarım çok ağrıyordu şimdi hafif akıntı hariç hiç bir belirtim kalmadı hesabıma göre 4+3 oldum ♥️♥️
Tugcedora Sudenaz0105 bende akıntı olmuştu ve göğüslerimde hassasiyet vardı sonrada mide bulantısı sağolsun 🤭
Yildiz_20 Sudenaz0105 benimle ayni 😄bende göğüsler,idara çıkma yemeklere hassasiyet oda bir gün oluyor bir gün yok
Sudenaz0105 Tugcedora emzirdiğim için göğüs hasasiyeti hissedemiyorum🤣 ama kızlarımda da zaten hiç olmadı bende gebelikte🥰
Sev_sevda Sev_sevda ben aynı 13 de çatlatma iğnesi oldum işte 2 gün oldu gecikmem var son adet tarihine göre 4 haftalım oluyor yani çatlatma iğneside olsan fark etmiyor dimi?
Tugcedora Sudenaz0105 bir de sık sık idrara çıkıyordum bende oğlumda da oldu bunda da aynı belirtiler sadece bunda bulantım fazla ve ilk zamanlar aşırı uykum vardı sürekli uyuyordum şimdide uyuyamıyorum 🤭🤣
Sudenaz0105 Ecekaplan hee gaz bende de var gün sonu maf oluyorum bu aralar yediğime veriyordum ama demek gebelikten😂😂♥️
Sudenaz0105 Yildiz_20 gaz gaz akşamları patlama derecesine getiriyo😂 ama çıkan gaz da değil sıkıştırıyo sadece 😂
091022ma Sudenaz0105 benimde 4+2 son adet tarihime göre benimde 3-4 gündür kasık ve bel ağrım vardı şimdi sadece şeffaf akıntı ve göğüs hassasiyeti var
myavocado 4+5 im. Beyaz kokusuz akıntı, göğüs dolgunluğu ve hassaiyeti var belirti olarak. İki üç gündür de sağda daha yoğun şekilde, hafif kasık ağrım oluyor.