Kadriye_cnck para yerine gelir ama sağlık en önemlisi bu bak ben şimdi ameliyat olmak zorundayım yanlış dikmiş acaba geri gelsin para için mi bilmiyorum günahını almak istemem ya ben o sancıyla yola çıktım geldim hastahane de bekledim en az bir saat gelmedi gelmedi telefonları açmadı biliyor musın ne o ne de ebeleri tüm numaralrı vardı bizde üstelik gece 2 de sancım tuttu Allah korusun ben onu beklerken başıma bir iş de gelebilirdi ebe bacağımı birleştirip bana ıkınma dedi doktoru o halde bekledim ıkınmadan nasıl durabilirim bebeğin başı tam çıkıştayken?? Ya çok kötüyüm çok yemin ederim şu an gözlerim doldu içim acıyor eşimle cinsellik yaşamıyorum dikiş yerim felaket acıyor ameliyat olmam şart bir doktora da göründüm doktor hatası hem vaktinde gelmedi hem uykusu bölündü diye mi aksi davrandı bilmiyorum aksi davrandı tersledi eşim doğuma girecekti öyle anlaşmıştık doktorla ne eşim doğuma girmesine izin verdi ne de bana iyi davrandı üstelik ağrısız doğum yapacaktı normal dopurttu Allah kimsye yaşatmasın böyle şeyler