Egemoms1303 Ddem kiizzz sende mi doğum yaptın 😍 Maşallah sübhanallah canım benim 🥰 Rabbim hayırlı mübarek olsun 🥰 sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah ❤
Ddem Egemoms1303 eveet doğurdum çok şükür ♥️ Amin inşallah canım hepimizin bebeği hayırlı evlat olsun 🥰
Kadriye_cnck Balbebek012 hanımefendi merhaba Akdeniz kart ile bir kaç sorum olacaktı. Tam olarak yeri neredeydi ve kart için neler gerekli ? Rica etsem söyler misiniz? Yarın çıkarmak için gidicem inşallah.
Balbebek012 Kadriye_cnck ben çıkarmadm duydum sadece medikal park da anlaşmalı zaten hasta haneden daha iyi bilgi alabilirsin veya belki çıkaran arkadaş varsa yardımcı olur
Seymaaa- Gamzegul01 şuan tekrar Ocak da zam geldi muayene sigortalı 700 sigortasız 800 doğum 15500 dü en son
Kadriye_cnck Balbebek012 hanımefendi merhaba ben akdeniz kart çıkartmak için gittim de biraz korktum açıkçası vakifmis. Orası yasal demi sonradan bela olmasını istemem.
Kadriye_cnck Mercimeek hanımefendi merhaba Hayırlı olsun doğum yaptınız nasıldı doğumunuz bebeginiz nasıl. Doğumunuz nasıl geçti, sagliginiz insallah iyidir cabucak toparlandiniz mi bir de ne kadar doğum ücreti ödediniz? Merek ediyorum açıkçası.😊
Mercimeek Kadriye_cnck çok teşekkür ederim doğumum çok güzel geçti 2. Gün ayaklandım her işi kendim yapmaya başladım :) oğlum kuvözde erken doğum oldu maalesef ki solunum desteğine ihtiyaç duydu bu yüzden bir süre kuvözde kalacak Allahın izniyle sağ salim alacağız oğlumu inanıyorum buna 🙏🏻doğuma 20 bin ödedik biz normalde 25 bin ama burcu hanım yardımcı oluyor bu konuda ve inanın gebelik sürecim ve doğum sürecim çok güzeldi Burcu hoca çok güzel ilgilendi her zaman yanımdaydı
Kadriye_cnck Mercimeek çok şükür sizin adınıza çok sevindim ben doğum yapana kadar daha fazla artmaz inşallah. Inşallah tez günde sağlıkla kavuşursunuz oğlunuza.
Haticehrkc Mercimeek çok sevindim, sağlıkla kucağınıza almışsınız bebeğinizi, daha da iyi olacak inşallah, ameliyat nasıldı, dikiş nasıl oldu anlatabilir misiniz müsait bir zamanda
Nazlicann0 Mercimeek inşallah hemen kavuşursunuz bebişinize 🙏🏻 kaç haftalık doğum yaptınız kaç kilo doğdu
Kadriye_cnck Mercimeek merhaba oğlunuza kavuştunuz mu onu merak ettim? Bir de sorum olacaktı muayene odasına sadece eşimizi mi aliyor doktor hanım yoksa aile büyüklerini de aliyor mu kayınvalide anne görünce.falan girebiliyor mu?
Mercimeek Haticehrkc dikişlerim çok güzel estetik zaten bir sıkıntı yok şükür ki sadece evladım orada işte o üzüyor
Yenianne02 Mercimeek sezeryan oldunuz dimi burcu hocaya. Ben de burcu hanıma gidiyorum normal istiyorum ona gidip normal yapan duydunuz mu acaba
Mercimeek Yenianne02 bende normal yapacaktım ama bir rahatsızlığım var o yüzden o diğer doktorum normal istemedi yoksa burcu hocayla normal doğum için hazırlanmıştık