Ben baştaseyhan medikalpark Filiz Erdala gidiyordum. Hastane her ay zam yapıyordu sıkıntısız gebelik geçirdim. Enayi hissettim kendimi daha sonra 1 defa Ortadoğu’ya filiz kaviye gittim baktım oda uçuyor her ay zam noluyo dedim . Sonra 36. Haftaya kadar ersin surmelilere Altinkozaya gittim. Bebek iri normal yapamazsin doğumun erken olur dedi ondan da gıcık aldım şehir hastanesine acilden gittim kadın doğum acil çok güzel ilgilendiler nst alttan muayene ultasonla hepsini yaptılar gündüz de polikliniğe gel dediler sabahda şehire Abdi beye gittim. Durumu anlattım Hiçbir beden doguramayacagi çocuğu taşımaz çok şekerli tüketme bol su iç yürü dogurursun Allah’ın izniyle bizim önceliğimiz normal doğum dedi 39+3 oldum. Doğumum erkende olmadı Ersin beyin dediği.Bekliyorum bebeğim ne zaman doğmak isterse koşu koşu şehire gidecem .41. haftaya kadar bekleyeceğiz dediler ozamana kadar 3gune bir nstye gidiyorum şehire hem muayene ediyorlar hem alttan hem nst güzel ilgilenip gönderiyorlar üç gün sonra tekrar gel diyorlar. Özele döktüğümüz paralar kadar ilgi gördüm diyebilirim. Devlet hastanesi deyip beğenmeyen Lee oluyor ben özelden daha güzel ilgi gördüm diyebilirim ve tecrübe olarak ebeler 10-15 yıllıklar daha bilgililer. Bir an önce sağlıkla bebisleri kucağımıza alalım inşallah 🤲