aymir_46 Herkese merhaba kızlar ben bu ay bir umutla bekliyordum ama dün 3.gün gecikmede erken gebelik testi yaptım ve negatif silik çizgi dahi yok adetim her ay düzenli olarak devam ediyordu bu ay bu kadar gecikti stres yapmadım aklıma takmadım olurmu olmazmı diye ama şimdi adettegelmeyince acabageç döllenmemi diyedüşünüyorum böyle olanlar vardır aranızda ne yapayım beklemelimiyim kan testini vermeliyim…beklenen adet tarihim 24 aralıktı bir hafta geçince test vereyyimmi
koomikbiranne0507 aymir_46 benimde 6gün geçikti 2 kere test yaptım evde negatif kan verdim 1.20 çıktı amma hala adet olmadım bende hiç geçikmem en fazla 2 gün geçikirdim yarın 1 hafta olucak doktor haftaya kadar bekle adet olmazsan gene gel dedi
HavvaSonmez03 aymir_46 benimde 25 Aralık olmam lazımdı hala adetim olmadı test almak için cumartesiyi bekliyorum 🤷🏼♀️ senin oldumu adetin ?
aymir_46 turkan403 bende öyle düşünüyorum inşallah hayırlısı olsun bakalım belkide adetim başlar kan testine gerek de kalmaz umudunda bir işe yaramadığı noktadayım😅🥺
turkan403 aymir_46 umut herzaman var hayat mucizelerle dolu kafandan at düşünme bazen piskoljik oluyo ikinci kızımda benm öyle oldu🙈🤭🤣
aymir_46 koomikbiranne0507 acaba neden yaaa benimde her ay gününde yada 1 gün sonra yada önce kesin olurdum bilmiyorum ben de kan testi vermek için biraz daha bekliyeyim o zaman inşallah vardır canım senide benimde isteyenleri de umduklarına kavuştursun Rabbim 🥲🤲❤️
Sergul1425 koomikbiranne0507 umut vermek istemem ama bu sonucun yükselme ihtimali var bn de adet gecikmesinde. önce vermiştim 1.97 çıktı sonra değer yükseldi adet günüme 2 gün kala Bi daha verdim 210 olmuştu ama bnm 8 haftada kalbi durdu kaybettim maalesef umarım sizin yükselir ve sağlıkla ilerler
aymir_46 turkan403 😀kafamda aslında hiç yoktuda benim 4 yaşında bir oğlum var bu ay sürekli karnımı sevip anne burda bebek var diyor yokmuş diyorum var anne var diyor benimlemi uğraşıyor acaba okul arkadaşının annesine hamile onda görüp yapıyor diyorum ben ama görümcemde hamile görmüş beni hemde ikiz🤭🤭
turkan403 aymir_46 ay maşallah olabilir çocukların içine doğar bende rüyamda çok gordm regl olmdm leknmem oldu tek daha kafama takmak istemiyom ama insan ister istemez acaba mi diyo hep
aymir_46 Kızlar ben elendim 🩸malesef şimdi wcdw pembe renk kan geldi peçeteye devamıda gelecek sanırsam bir belirti bel ağrısı var başkada yok bu seneyide böyle kapattık bakalım 🥲seneye kim öle kim kala diyorum her yıl dünya zaten sona yaklaşıyor diye korkuyorum her an savaş çıkarsa diye 😢3.dünya savaşı🤯her yıl dahada kötüye gidiyoruz biraz daha umudum bitiyor bu hayatta rabbim bizleri evlatlarımızı korusun
aymir_46 br2023 Sinemm68 Aselinannesi42_ adet oldum kızlar malesef her ay bir umuttur yaşamak diyip durdum ama 🥲bu ayda umudum çok yüksekti Allah bilir en doğru zamanı Rabbim çok bekletmesin birde hayıt tentürü kullanmıştım bu ayda oda etki geciktirmiş sanırsam🌸
Minapala Kızlar merhaba beta hcg değerlerimi yorumlarmısınız 24 Aralık 28,27 25 Aralık 50,10 28 Aralık 314,56