deletedmom734 glstndgn 13 günlük anneyim tetanozfan bahsediyorsunux sanırım doktorum gerek görmedi olmadım
Hanne glstndgn Tetanoz asisi icin sağlık ocağı gebe takibinde yapılması gerektiğini ön görüyor , benim doktorum da evde Doğum yapmayacağın icin aşı yaptırmasan da olur dedi fakat ben yaptırdım, ne olacağını bilemeyiz. Yolda doğuran insanlar da var.
Duyguanneoluyor glstndgn 19. Haftada 1. Dozunu oldum 23. Haftada 2. Dozu olacak sağlık ocağında yaptırdım bnde
glstndgn deletedmom734 benim doktorumda bilgi vermedi bir arkadaşım söyledi aşı olduğunu olmak gerekiyor mu acaba
Hanne glstndgn 20 haftalık olunca yapıyorlar, önce sağlık ocağından gebe kaydınızı yaptırın ki sizi takibe alsınlar, tahliller icin bile arıyorlar güzel bir hizmet.
payidar glstndgn 18. Haftada bugün yaptırdım canım. Doktoruma sordum yaptır dediği için yaptırdım sonucta basımıza ne geleceğini bilmiyoruz 😊
Gulhan2692 glstndgn ben ilk kayıt için gitmiştim, o zaman gelmem gereken tarihleri söylediler zaten o tarihlerde gittim canım
Figociho İlk dozunu 20. Haftada yaptırdım saglık ocagında yarında ıkıncı dozu yapılcak 26 haftalık olduk
Sena_1997 glstndgn ben daha bugun vurdurdum bebegin hareketlerini hissediosan vuruyorlar 21 hafta 4 günlüğüz