Esmerim_0 Mervee__ benimde 3 Ocak ama ben 1 kere tek korunmasız yaşadım ama kasık ağrım oluyor bilemiyorum 1 kereden gebe kalmam şaşırtır beni
Mervee__ Kelebek1_ inş vardır ya 5 aydır deniyoruz olmuyor bi sorunda yok bi kızım var bi düşügüm var düşükten sonra hamile kalamadım bi türlü neden bilmiyorum sonuçlarda temiz
Ftrhn Mervee__ ben de aynı durumdayım bitane oğlum var bir de düşüğün 3 aydır deniyoruz. Bat 1 benim de. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. Hala bir ümit bekliyorum sonradan pozitif olur diye
Hayatim24 Merhaba kızlar adetime 8 gün kaldı sizcə hamilə ola bilmirmiyim yumurtlama gününden 1 hafta geçti negativ sonuc
Gulcehir Ben regl olmadan bir hafta önce öğrendim bebisimi 3 haftalikti kaset testte hayalet cizgi vardı erken gebelik testinde bu pembe kapakli olan en yaygininda 2. Cizgi netti
mevylinn Mervee__ Ben adetten 1 hafta önce öğrendim. Sabah ilk idrar ile kaset test yapmıştım. Geç döllenme değilse bence çıkabilir ama beklemekte fayda var garanti sonuç için
Gulsah_09 Mervee__ gec dollenme degilse cikar cnm benim regli tarihimden 3 gun once cikmamisti regli gunum cikti