Calimeros Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim öncelikle herkese rabbimden sağlıklı ve huzurlu bir doğum süreci ve bebişlerinizleirnizi sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum. Tahmini 8 haftalık gebeyim ilk kontrolümü iki hafta önce oldum haftaya ikinci kontrolüm var merak ettiğim şey benim gibi evinde evcil hayvan besleyen varmı gebelik sürecinde neler yaptılar merak ediyorum öğrenmek istiyorum benim 5 yaşında kısır çok tatlı bi oğlum(kedim) var ondan asla vazgeçmeyi düşünmüyorum sokak görmüyor tahlillerimde toxo bağışıklığım çıktı doktor göndermene gerek yok dedi tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler 🤗
Ysn Calimeros cnm hem kesin sokağa çıkmıyor hem bağışıklığın var için ferah olsun :) ama iç dış ihmal etme
Nugget Benim bağışıklığım yok ama kedişim 7 aydır benimle 🤗 bazen dışarıda çıkarıyorum. Ciğ et vermiyorum sadece aşılarını yaptırıyorum
2kediliannee Benim de 2 patikli KıZım var . İlk zamanlar ben de çok panik yaptım ne yaparım biley kaparmıyım diye 32. Haftamdayım toksoplazmam negatif . Artık kafama bile takmıyorum .emünim sizde zaman geçtikçe düşünmiceksiniz ve göreceksiniz kediniz sizin her mutsuzluğunuzda her keyifsizleştiğnizde size çok iyi gelecek. Ben kızlarım sayesinde çok güzel geçiriyorum hamileliğimi . Size de sağlıklı günler dilerim öperim kedinizi (:
Mervedrn 5 senedir birlikte yaşadığımız bi kedimiz var, bizde ondan ayrılmayı hiç düşünmedik☺ aşıları ve parazit tedavilerini düzenli yaptırıyoruz, 33. Haftamdayım. Doğum zamanı 40 gün kadar bir araya getirmemeyi düşünüyorum hepsi o, oda bebişimizin bünyesi toparlanacaktır bu sürede diye. Daha sonra birlikte yaşayacaklar nasipse☺
Calimeros Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar :) aslında içim rahat ama etrafın verdiği huzursuzluk canımı sıkıyor oğluma uzun zamandır aşılarını yaptıramadım ama asla çiğ et süt yumurta vermiyorum kuru mamayla besleniyor özel kumu ve kapalı tuvalet kabı var traşını eşim tırnak bakımını ben yapıyorum kumunu eşim değiştiriyor en kısa zamanda aşılarınıda yaptırıcaz çok temiz uysal akıllı birazda şımarık ve anne düşkünüdür oğlum bebekliğinden beridir koynumda uyumaya alıştı koynuma sokulmadan gece uykusuna yatmaz zaren onu kimselere verememde olası bi dueumda versemde bensiz yaşayamaz rabbim ayırmasın ha o ha karnımdaki ikiside evladım ondan vazgeçmek karnımdakinden vazgeçmek gibi Allah korusun sizin kuzularınıza hayırlı sağlıklı ömür diliyorum 🤗