DENIZ_55 öncelikle geçmiş olsun Rabbim şefaatçınız kılsın. Ben de 27 haftalık bebeklerimi kaybettim sezeryan doğum yaptım hemen tekrar çocuk düşünmek istedik. Önce bir doktora gittik kontrol ettirdim rahim kendini toparlamış mı sezeryan yeri iyileşmiş mi diye. Doktor normalde Dünya sağlık örgütünün sezeryan doğum sonrası aradan en az 2 yıl geçmesi gerektiğini söylüyor ama biz uzmanlar 1 yıl yeterli bir süre diye düşünüyoruz dedi. Doğumun ardından 6 ay geçtiği zaman tekrar bir muayene ile süreyi kısaltabileceklerini söyledi. Ama Zaman geçtikçe benim korkularım daha çok arttı ve bu süreyi biraz uzatmak istedik 16 ay sonra hazır hissettim şunu unutma daha önce erken doğum yapmışsın ve bir daha erken doğum yapma riskin var en az 6 ay geçince bir doktora gidip doktorunun buna karar vermesi lazım. Çünkü sezeryan çok zor bir ameliyat 7 kat kesiliyorsun doktor bana siz tek bir çizgi görüyorsunuz ama bunun 7 katı var 7 katın iyileşmesi biraz uzun sürüyor iyileşmediği zaman diğer hamilelikte rahim yırtılmalarına neden olabilir bu da hem anne hem bebeği kaybetmemize neden olabilir demişti