Teslimenursevil _almirasmom hayır doktor kendi dedi yumurtan çatlamış diye geçen cumartesi günü doktordan daha iyi bilemeyiz heralde
Teslimenursevil _almirasmom ve ilk defa yumurtam çatlamıyo nasıl akıntı olduğunu bilirim yani bu başka akıntı anlıyabikiyorum
Minapala Kızlar merhaba beta hcg değerlerimi yorumlarmısınız 24 Aralık 28,27 25 Aralık 50,10 28 Aralık 314,56
HelloooMomy Canımm 0.5 değer çok düşük yaaa. Bence hiç umutlanma ama olursa sürpriz olsun. İnşallah oluur 🙏❤️ Bende de hiç belirti yok. Bende umudumu kestim olursa ne âlâ 🥲❤️ Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sana, bana, isteyen herkese🙏
Linatkgl Teslimenursevil lütfen bana kırılma çok kaptırmada kendini çokta umutsuz olma ikisinede bağla kendini bende 10 yılık evliyim çok denedik çok test yaptım en son test yapmaktan vazgeçtim dedim yapmşcam olursa olur ama tedavide oldum tabiki ben 2 aylık hamileymişim hiç bir belirtim yoktu ama hamileydim yani sende ikisine hazırlıklı ol çünkü umut da umutsuzlukta çok kötü
HelloooMomy Teslimenursevil oooo o zaman sen baya erken yaptirmissin testi kuzum ❤️😍 inşallahhhh bir an evvel yükselir değerin ❤️ Mutlu haberi alırsın 😍
MorKelebek54 Teslimenursevil seni cok cok iyi anliuorum kuzum keske elimizden bisey gelse. Ama sabret az kaldi reglini bekle bakalim olmassan gebelik icin kan verirsin. Beyaz akintin ne durumda oeki hala gekiuo mu? Bi de sey sorcaktim sana bu da nasil sorukur bilmiyorum ama bi oroblem saglik sorunu var mi
MorKelebek54 Linatkgl cok cok haklisin. Gebeligi geciktiren aslinda stres bizim de esimle hic bi sorunum yoktu klomen felan kullandim (3 yillik evliyim ilk aydan beri korunmuyoruz) hic bi ise yaramadi aksine kidt felan yalti iki kere bu boyle olunca ben bida doktoruma kontorole bike gitmedim. Sonra bi devlete gideyim bakalim onlar ne dixek dedim devlete gittim yasim genc oldugu icin sigarayi birak 3 ay sonra gelin dediler. Ben en son devlete gittigimde regliydim 1 aguston son regli tarihim. Sonra esimle konsjtuk ben oseldeki doktoruma zaten deval etseydim asilama yaltircaktim ama aylarca da dogla yola denedeik ocak suindan beri sen dusun yani. Sonra ben kendi doktoruma regli gunume gore randevu bile almsktim asilama yaltircaz kesin diue ama reglim gectikti hamile oldigumu ogrendim. Ki o ay gebelik olsun diye iliskiye dahi girmedim nasil oldu hangi ara oldu inan ki bilemiykrum cunku ugrasmadim hel diydoum ki asilama kesin cicugukuz olur diyodum o yuzden denedim o ay megersem asilamaya gerek kalmadan gelcefi varmis oğlumun💙 o yuzden stres cok cok onemli askidna iliskiye girerken bile cocuk icin degil zevk icin girildigini dusunulmesi lazim bi cok stres yaltiriyo insana maalesef. Bi yerden duydum 18 yik cocuklari olmamis hic bi sirunlari da yok bu arada kadinin reglisi gecikmis kardesine demis gecti diye sonra herslde menopoza girdigini dusunmus hitmemis hastaneye 4 ay regli de olmayinca doktora gitmis esi kardesi kendisi bi bakmislar ki kadin hamile dogal yokla gebe kalmis. Kadin yillsrca ugrasmis denemis tedavi olmus tul benek ysltirmislar defalarca ama olmamis tamam demis artik biraktim denemeimyi dedigi zaman gebe kalmis. O koskoca 18 uil denemis olmamis ama tam micsdeleyi bkrkatigi esnada rabbim nasil etmis cok gusel bisey bence ☺️☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Teslimenursevil Linatkgl alışkınım bende hep negatifi görmeye zaten 1 buçuk yıldır her tedavinin sonu megatif insan alışıyo işk zamanlar kötü oluyodum artık üzülüyorum ama geçiyo yani
Teslimenursevil MorKelebek54 dün akiama kadar akıntım devam etti şuanlık bişey yok gibi gün içerisinde ne olur bilmiyorum hayır hayır sorun yok polistik overim sadece
Linatkgl MorKelebek54 aynen öyle bende ilişkiye girince hep inşallah bu ay olur bu sefer tutar diyodum baktım yok olmuyor saldım artık 10 yılım hep böyle geçti oldumu bu ay diye sonra boşverdim dişim kırıldı hep git gel yaptım anestezi 1000 ilk ilaç üstüne temizlik yaptım düğün vardı halay nasıl çektim. O ağır koltuklari kaldırdırdım hiç ihtimal vermedim gebeliğine eltim geldi dedi test yap dedim ben evde okadar yaptım daha önce hep üzüldüm yapmam dedim eltim kafasına gite bana aldı sabah gelip zorla yap dedi yaptık işte dağınık çizgi dedik test bozuk ama asla var demedim sonra gittik hastaneye Allahın işi kalp atışı kese herşey olmuş 2 aylık olmuş bak dişim için 3 defa iğne yaptim ilaç aldım falan yinede bişey olmamıştı şimdi 8 aylık oldum
MorKelebek54 Teslimenursevil anladim kuzum o gun icinde geliyo valla beyaz akinti. Yani bilmiukrum ama enfeksyonun yoksa suan gebelikden dolayi da olabikiyo beyaz akinti seni de ukitlendirmek istemiyorum sonu hisran olur diue ama dedigim gibi sabret biraz daha kuzum
2prensesannesiiii tugcesakzci evet kafadan attığımda oldu kızım bu gebelikte de düşünmüyordum aklımın ucundan geçmedi bu bebeler bi gece ansızın gelebiliriz diyor vallahi stres en büyük düşman gebe kalmayı engelliyor dediğiniz gibi katılıyorum
Teslimenursevil MorKelebek54 ilavım bittikten 3-4 gün içinde adet oluyorum bakalım 3. Günüm bugün ilaç bitiminin
MorKelebek54 Teslimenursevil hadi insallah olmassin kuzum belirtin var mi oeki normalde olir kuydu regli doneminde belirtin