Mihrimihre Teslimenursevil benim tek tavsiyem korunmadığını bile unut hiiiiç düşünme sanki herşey normalmiş gibi yaşa Allahın izniyle olur he ama 1 yılı aşkın süredir korunmadığın halde olmuyorsa mutlaka bilgili bir doktora git ve sorunun ne olduğunu araştırın
MerveNural Teslimenursevil ama test bozuktu dedim sana dağılmış diye inşallah kisa zamanda pozitif görürsün
Blackkcat Teslimenursevil canım sonucu ekran fotosu çekip atabilir misin,bende Sakaryadanım Pamukovaya gelmiştim lise zamnımda:))Allah gönlüne göre versin,merak edip özellikle bakayım dedim bi sana
gdaslik papatyamm_ bu görselde en sağdaki değeriniz temmuz sonucu 92 çıkmış diğeri 1500 lerde. Son yaptığınız kan testini paylaşabilirmisiniz.
Nurceyhan93 papatyamm_ Burda referans 0-5 değerleriniz yanda yazan sayılar gibi duruyor 92 küsür olan falan doktorunuzla görüşün isterseniz
Ayshababy Teslimenursevil sen bence başka bi test yap predictor 6 gün önceden olani kan testide yanilta biliyor
Seyma-10 İyide bu beta sonucu gebelik var anlamından 0-5 arası olması gerekirken senin 92 yazıyor ve en alttaki betada binli sayılar var hamile kalıp düşükmü yaptın canım
MorKelebek54 Seyma-10 kuzum bende senin gini oostu acan kisinin sandim ama baska birinin sonuclari onlar oostu acan kisinin degil
Teslimenursevil MorKelebek54 testlerin 6 sıda bozuktu heralde 6 testin 6sındada çizgi var anlamıyorum akıl erdiremiyorum